Monday, 16 October 2017

Rahsia Montox

Nak tahu tak rahsia menggembalikan keremajaan wanita dewasa ??? rahsia awet muda sentiasa ???

✏ Minum jer MONTOX
✏ Minum jer mantop
✏ Minum jer gebu
✏ Minum jer munggil
✏ Minum jer glowing
✏ Minum jer ketat
✏ Minum jer berseri

Manfaat Coffee Montox

Kopi Montox DMS 360, premixed premium blend coffee untuk kesihatan dan kecantikan semulajadi wanita dari dalam yang menyeluruh.

Manfaat :
✔Menaikkan seri wajah
✔Menjadikan kulit putih, gebu dan glowing
✔Membantu menurunkan berat badan
✔Merampingkan bentuk badan
✔Mengempiskan perut
✔Menganjal, memontokkan dan menegangkan payudara
✔Membentuk dan memantapkan punggung
✔Mengetatkan bahagian intim
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Merawat masalah rahim atau kitaran haid tidak teratur
✔Menghangatkan hubungan suami isteri
✔Mencerahkan kulit
✔Menjadikan kulit lebih awet muda, anjal dan lembut
✔Menambah tenaga dan mencegah kelesuan
✔Mengembalikan keyakinan diri

Khusus untuk WANITA anggun yang gemar minum coffee👍😊

Cerita 3D Magic Facelift DMS 360

Orang lain ada mist spray untuk wajah,  DMS pun dah lama ada. U olls jer tak perasan kan. Oklah, meh kita bagitahu ni, nak kekal makeup awak, nak flawless atau glowing kulit awak tu gunalah 3D Magic facelift DMS. Selain menjadikan make up awak tahan lama, 3D MAGIC FACELIFT DMS boleh buat wajah awak runcing tau. Dijadikan toner, dan mist wajah bila2 waktu jer, dalam keadaan tak selesa panas terik ni spray jer 3D MAGIC FACELIFT. Awak rasa fresh dan selesa lepas tu.

Yang suka make up tu akan terus nampak glow jer make up awak. Spray spray glowing, spray spray tegang. Wajah bulat bertukar bujur sireh. Siapa tak suka kaannnn 😍😍😍

Nak sharing kisah Vitamin C Lets Glow

Nak sharing sikit, Vitamin C Lets Glow ni memang power lah. Akak ni  jenis kulit keringkan. Eloklah pakai Vitamin C Lets Glow ni, melembabkan wajah. Glow basah basah jer nampak kulit muka akak.

Huh, 3 tahun memderita kulit bersisik. Alhamdulillah, Daien suggestkan akak DMS ONE dan Vitamin C Lets Glow Serum ni, memang sesuai sangat. Memang mujarablah kat masalah muka dan tengkuk akak ni.

Nak order 4D foundation dan set DMS ONE satu lagi. Jap lagi akak transfer.
😊😊😊

Hehehe..akak Diana tadi call kita, semata nak cakap tu. Lebih best borak suara dari wasap katanya.

Ok akak. Daien tumpang gembira, dan Daien tahu akak happy sangat sebab kulit kering bersisik akak tu dah tak ada lagi.

Tq akak. Trust me. I am your trusted beauty expert. DMS nyata berbeza.

Saturday, 14 October 2017

SKIP SARAPAN PAGI - BAIK ATAU BURUK ?

Kita kadang-kadang mengamalkan sikap sambil lewa tentang jadual makan seharian. Sehingga terlepas sarapan pagi. Tetapi kita terus gabung sarapan pagi dengan makan tengahari sekaligus. Ada yang panggil “brunch”kan? Tak bagus tu. Jadi, jom kita tengok jadual masa makan yang baik untuk kita lengkapkan jadual pemakanan seimbang kita dengan pengambilan nilai kalori yang betul.

Sarapan pagi: 7.00 – 8.30 pagi.

Makan tengahari: 12.00 – 2.00

petang Makan malam: 6.30 – 8.30 malam

Nampak tak jadual pemakanan yang bagus untuk kita? Disiplin kena ada kalau ada hajat besar untuk kuruskan badan. Kalau tak, memang payah dan agak mustahil untuk turunkan berat badan.

Makan Tengah Hari

Pada waktu tengah hari adalah amat penting untuk membekalkan tenaga kepada badan kita.Makanan yang paling sesuai untuk makan pada waktu tengah hari, salah satunya ialah nasi. Kandungan kanji pada nasi akan menyuntik tenaga kepada badan kita. Namun, kandungan nasi yang diambil hendaklah berpada-pada.

Kandungan nasi yang berlebihan akan membuatkan berat badan seseorang itu menaik. Kandungan kolestrol pada nasi adalah Seperti mana yang kita ketahui,makanan di Malaysia, terutamanya masakan Melayu terkenal dengan benda yang berlemak seperti santan.

Dalam kandungan santan mempunyai lemak tepu yang boleh mengakibatkan obesiti dan secara tidak langsung boleh mengundang kepada penyakit berbahaya seperti serangan jantung dan strok. Kawal kandungan santan di dalam masakan dan makanan anda.

Secara amnya, makanan berminyak juga antara penyumbang besar kepada masalah kegemukan. Anda haruslah cuba mengurangkan makanan berminyak dengan anda lebihkan kepada cara alternatif lain seperti kukus dan panggang.

Perbanyakkan juga sayuran seperti brokoli, bayam dan sawi dan juga protein dan daging putih seperti ikan dan ayam bagi memastikan badan anda mendapat zat yang mencukupi.

Contoh kiraan nilai kalori yang digalakan untuk hidangan Tengah hari :

Air kosong =  0 kalori

1 Cawan Nasi Putih =  200 kalori

2 Ketul Ayam Masak CIli Api (120g) =  400 kalori

Secekak ulam ulaman segar

Selamat tengahari. Selamat menjamu selera.

Have a nice day 😘

Friday, 13 October 2017

MALAS PUNCA KULIT TAK CANTIK !

Semua orang nak kulit bersih, mulusss gebuusss kan. Tapi kalau perasaan
M A L A S tu wujud dalam diri, memang agak sukar lah untuk mendapatkan kegebuan tu.

Tak malas lah, rajin tau! hari-hari buat sapu siang malam, serum bagai. Tak comel - comel pun. Bukan dua tiga hari dah rata licin dik, sabarlah. Guna DMS dengan konsisten insyaallah, superb kulit awak tu.

Selamat malam. Krim malam jangan lupa ya. Bagusnya jika sapu serum dulu sebelum krim malam tu. 😊

Mimpi indah semua.

RAHSIA RUMUSAN DMS ONE EXCLUSIVE 5+1

DMS DERMAX SUPERSKIN memperkenalkan rangkaian terbaru penuh kelembutan.

RAHSIA RUMUSAN TERBARU  DMS EXCLUSIVE.

Bunga Peony Untuk Kecantikan Alami.

Peony adalah bunga yang tumbuh secara alami setiap akhir musim luruh sampai awal musim panas, di sekitar lembah sungai Mediterania. Sebelum bunga yang juga tumbuh di Tiongkok dan Amerika Utara bagian barat ini terkenal sebagai tanaman hias, dahulu Peony adalah tanaman ubat yang terkenal untuk mengatasi berbagai fobia, mengatasi stres dan memberi relaxing psikologis. Dengan warna yang indah, bayangkan jika bunga ini dirumus menjadi skincare.Pasti aromanya sangat mendamaikan. Tenang dan rileks jer kan.

DMS menjadikan inspirasi untuk memanfaatkan keindahan Peony ke dalam produk terbaru. Kelopak yang paling berkualiti terpilih untuk diolah dengan sangat teliti, agar pengguna mendapatkan manfaat terbaik dari bunga Peony. Terdiri dari Cleansing Oil Soap , krim siang sunblock 25, krim malam night recovery cream, serum glowing ekstrak putih telur dan mawar, CC hybrid sunblock spf 45 foundation. Rangkaian 5 dalam 1 memenuhi kepentingan penjjagaan kulit wajah anda.

Fungsi menarik dari kelopak bunga peony dengan golden oil juga collagen pada Cleansing Oil Soap menghasilkan kemampuan untuk menghapus semua  kotoran di wajah secara sempurna, namun tetap memberikan kelembutan. Anda juga boleh mendapatkan keharuman manis yang menyegarkan, sekaligus melembapkan. Pangunaan bersama serum glowing sebelum day atau night krim menghasilkan kesan yang sangat mengujakan. Produk ini menyempurnakan tekstur kulit serta membuatkan riasan makeup tahan lebih lama.

RM200.00 sekotak dengan 5 item dalam satu set menjadikan poket anda lebih berbaloiii.

WhatsApp Daien 016-967 7880