Friday, 4 August 2017

VITAMIN C BOOSTER - MELINDUNGI SKIN DARI DIRECT SUNLIGHT

@dms360_dermax_superskin -
"COMEY la awak ni. Jom ikut kita g travel "

Uolls, jangan lupa tau. Even uolls g travel, holiday atau whatever lah yang menyebabkan uolls banyak terdedah kepada direct sunlight, make sure uolls tak lupa tau tentang kelebihan Serum Lets Glow ada Asid Hyaluronic yang bagi kulit sentiasa lembab gitewwww

Kalau tak ada lagi, boleh whatsupp Daien www.wasap.my/60169677880

DMS 360 Hotline 016-967 7880

VITAMIN C BOOSTER - DENGAR NASIHAT SAYA !

@dms360_dermax_superskin -
Dengar nasihat saya ni
・・・.
Salam koranggg..Daien nak tanya ni, uols pernah tersalah pakai kosmetik beracun sampai rosak kulit muka dan naik jerawat melata-lata ? 😰

Yang lagi sedih dia tinggal parut-parut hitam pulak tuh. Liang pori pun nampak ternganga je 😭

Ok don't worry, ni nak suggest 1 solution yang sedang hangat di pasaran sekarang nih iaitu VITAMIN C BOOSTER by DMS 360 !

Serum ni diperkuatkan dengan Vitamin C + Asid Hyaluronic tau uols ! haaa..bayangkan umpama manfaat buah oren yang di tepek-tepek terus ke kulit muka kita. Tak payah suntik² bagai 💉

Yang ni ha lagi senang nak pakai. Cepat jer meresap plak tu, tak melekit, tak berminyak dan makeup uols akan nampak smooth jer sebab serum ni boleh bantu kecikkan liang pori kita sekali. Saya dah pakai memang puas hati. Makeup tahan lama 😍

Ok, apa lagi kelebihan Vitamin C Booster by DMS 360 :

❌NO pewarna tiruan
❌NO alkohol
❌NO campuran pewangi

Jom cantik berjemaah !

WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880

DMS 360 Hotline 016-967 7880

Thursday, 3 August 2017

STEMCELL GOLD 24K EFEK MENYERUPAI SUNTIKAN VITAMIN C

@dms360_dermax_superskin -
EFEK MENYERUPAI SUNTIKAN VITAMIN C ?

Kalau pakai serum ni, selalu orang akan ingat kita ambil suntikan botox. Kulit pun semakin hari semakin cerah berseri dan nampak awet muda .

Siapa tak nak kan ? nampak efek macam menyerupai suntikan vitamin C. Sapu jer lah senanggg..😉

Nak sekotak tak ? cer whatsupp Daien tengok 😎

WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880

DMS 360 Hotline 016-967 7880

GLOWING SERUM MENYELESAIKAN MASALAH WAJAH SURAM

@dms360_dermax_superskin -
ASAL SELFIE TIME MALAM JE MEKAP NAMPAK SURAM..

Ala, baju dah vogue. Handbag dah curlass. Heels dah meletops tapi mekap nampak suram je. Amik gambar pun tak cantik

Camner ni ?

Muka berkilat
Muka berminyak
Liang pori terbuka

Semua tu uols boleh settle kalau uols pakai Serum Glowing. Jangan tak tahu, Serum ni ada X50 photoglow ok ? kalau selfie, fuhhh memang uols la paling menyerlah okay ?

Nak tak ?

WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880

DMS 360 Hotline 016-967 7880

FOUNDATION DMS 360 DI JAMIN BERBALOI !

@dms360_dermax_superskin -
Wanita dengan Foundation mana boleh pisah beb

Daien jamin, sekali korang try Foundation DMS 360 ni..next time terus akan order bagi lengkap satu set

Dia punya feeling bila pakai, fuh..jalan tengah panas tersangat konfiden. Takde capuk, peluh pun takde hal

Caner ? nak beli ? sembang tepi ye

Atau whatsupp Daien www.wasap.my/60169677880

DMS 360 Hotline 016-967 7880

NAK CONFIDENT BILA SELFIE

@dms360_dermax_superskin -
Nak konfiden bila berselfie tak ?

Jom pakai Foundation DMS 360. Serius lepas pakai, level konfiden nak selfie tu naik 10000%

Sebab apa ?

Sebab kulit muka dah peloles. Bekas parut pun dah tercover. Tona kulit jadi sekata and paling penting, tak bercapuk

Kalau anda kaki selfie, WAJIB ada foundation ni. WAJIB whatsupp Daien untuk order
👇👇👇👇👇

WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880

DMS 360 Hotline 016-967 7880

DMS 360 INTRODUCE 4 FOUNDATION

@dms360_dermax_superskin -
Daien nak introduce 4 beradik Foundation DMS 360 ❤️

Yang namanya CC Cream, pakai kalau nak peloles

Yang namanya 4D, pakai kalau nak efek pinky .

Yang namanya 5D, pakai kalau nak efek gebu glowing

Yang namanya Diamond, pakai kalau nak blink²

Uols nak mana satu ?
👇👇👇👇👇👇

WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880

DMS 360 Hotline 016-967 7880