Skip to main content

Posts

DMS 56 SET LENGKAP PALING LARIS

APA yang best DMS Skincare Set DMS 56 ni ?? DMS Skincare Set DMS 56 adalah Set LENGKAP dan antara produk yang laris dan menjadi pilihan kepada semua pengguna.. Set ini juga istimewa kerana :
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸŒΈ Diperbuat daripada bahan organik
🌸 Tiada bahan kimia berbahaya
🌸 Tidak merosakkan kulit
🌸 Mempunyai sifat penyembuhan (menyembuhkan struktur kulit yang sudah rosak)
🌸 Tiada pengelupasan (Bergantung pada masalah kulit)
🌸 Sah dibawa solat In shaa Allah, dengan Skincare Set DMS 56, kulit anda selamat, bersih dan sihat.. Call & Wasap
πŸ“±016-967 7880 DMS 360 Hotline 016-967 7880
Recent posts

APA ITU KOLAGEN ??

@dms360_dermax_superskin -
APA TU KOLAGEN YER ??? KOLAGEN @ COLLAGEN
Perkataan AJAIB yang setiap wanita wajib kenal. Bahan MAGIC dalam Coffee Monatox Kolagen berasal daripada perkataan Yunani 'Kolla' yang bermaksud gam dan 'Gen'  adalah singkatan bagi agen. Apabila digabungkan menjadi agen gam yang bertanggungjawab melekatkan 60 trillion sel dalam tubuh badan manusia Menurut kajian apabila wanita mencapai umur 25 tahun, paras kolagen akan mula menurun. Kolagen tidak lagi dihasilkan dalam badan wanita apabila mencapai umur 40 tahun Scarry kan? 😱😱Alhamdulillah ada Coffee Monatox. InsyaAllah ada penyelesaian untuk anda semua yang "dahaga" kan kolagen 😍😍😍 016 967 7880 DMS 360 Hotline 016-967 7880

SET PENJAGAAN KULIT PALING LENGKAP & JIMAT

DMS ONE Exclusive 5in1Walaupun baru dipasaran tapi mendapat sambutan yg sgt luar biasa Ramai yg jatuh hati dgn Krimnya yg x berminyak, smooth n wangi😱😱 Anda dapat
😘 Sabun
😘 Krim siang
😘 Krim malam
😘 Serum Glowing
😘 CC Foundation Cream 5 BARANG !!! Best price RM199.90
Memang berbaloiiiii. Cepat2 dapatkan DMS 360 Hotline 016-967 7880

MENGALAMI BERAT BADAN YANG DRASTIK ?

Mengalami kenaikan berat badan yang drastik?20kg dalam masa 2 tahun. Oh mai gaaaaddddd!!! Usia tubuh semakin tua bila berat badan melampau, ditambah Fat Jahat menakluki tubuh. Toksin bertan-tan dalam tubuh yang kita expect kononnya badan kita sihat sebab tak pernah sakit lagi.No worry, now dah ada penyelesaian paling selamat dan halal. 6 bulan 20kg tu pasti hilang dengan jayanya. Comel molek laaahhhhh Aidilfitri 2018 ni 😍😍😍Money back gerenti!!! Wooowwww bunyi best ni😱😱😱. Fit for life. Beauty without cosmetics.

PENTING KE SCRUB BADAN ??

PENTING KE SKRUB UNTUK BADAN ?? Hmm abam hakak semua mesti endah tak endah je kan tentang skrub badan ? Asal muka cantik ,hensem terus tak ambik tahu pasal kulit badan. Abam hakak oii, bila dah muka flawless glowing jangan ingat kulit badan tak payah jaga. Kang orang panggil dayang senandung kang korang reti nak panas hati. Mana tak nye kulit muka dah putih melepak tapi kulit badan kering, kusam πŸ˜…Nah sis bagitahu fungsi umum skrub badan yang baik kepada anda adalah skrub membantu untuk mengekalkan kulit yang sihat, bersih, licin, lembap, lembut dan kelihatan segar.Tahukah anda mengapa skrub badan diperlukan oleh kita ? Terutama bagi anda yang menjaga kesihatan kulit daripada luar dan dalam 😊Skrub badan adalah gabungan 3 fungsi dalam 1 produk. Pembersihan, pengelupasan dan urutan. Fungsi-fungsi ini tidak dapat dilakukan dengan menggunakan sabun yang biasa sahaja.Sel-sel kulit mati di badan juga perlu selalu dibuang dengan menggunakan skrub badan. Apabila sel kulit mati telah dibuang,…

LEMAK TERJADI BUKAN SEBAB MAKANAN SAHAJA

Lemak terjadi bukan sebab makanan sahaja, tetapi lemak Visceral Fat yang menempel di organ tubuh kita terjadi kerana banyaknya racun yang dah masuk dalam tubuh. Disebabkan  sistem kekebalan tubuh kita ni bagus, maka tubuh membentuk lemak untuk memenjarakan racun-racun tu. Haaaaa, dengan menjaga makan saja tak cukup ya, lemak-lemak yang dah bergam UHU menempel tu tak boleh dibuang kecuali dengan cara DETOX atau CLEANSING (pembersihan). Siapa yang banyak duit sekalipun, lemak Visceral fat tu tak dapat disedut buang tau. Jangan sangka orang kurus tu sihat. Dan sampai bila nak biarkan lemak bermaharaja dalam tubuh kita. Jom fit for life. Cegas sihat, cantik dan muda.

EYEBAG !

CURE YOUR EYEBAG ! Hujung tahun ni memang Daien punya mata ni memang susah sangat nak lelap. Kerja + bisnes memang consume time. Tak nak lelap dah satu hal, eyebag besar penumbuk dah satu hal. Kalau tunjuk naked face ni mahu orang terkejut ! Amboi, ingat hantu Mak Limah ke ?! Yes ! tak kesah orang nak cakap apa pun, sebab Daien dah pakai serum ! dap dap bawah mata sebelum tidur, syok ! "Serum Lets Glow boleh rawat eyebag ke ?" Boleh awak. Sebelum dap dap bawah mata, letak serum tu dalam peti ais dulu kasi sejuk. Nanti bawak keluar then tepek je, pap !