Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2017

JERAWAT ANAK REMAJA

Anak remaja memang ramai yang tak boleh dielakkan dari terkena masalah JERAWAT.Macam mana nak rawat meh wasap wasap Daien. Mak mak yang ada anak anak remaja bermasalah jerawat ataupun sunburn boleh wasap Daien ya.Daien bantu anak anak Puan semua menyelesaikan masalah problem mereka tu ๐Ÿ˜€WHATSAPP Daien kat link di bawah :
wasap.my/60169677880/remajadenganjerawat.mohondaienbantuyerwasap.my/60169677880/remajadenganjerawat.mohondaienbantuyerwasap.my/60169677880/remajadenganjerawat.mohondaienbantuyer

AKIBAT PENGGUNAAN KRIM BERMERKURI !

@dms360_dermax_superskin -
Jangan dera kulit dengan produk sebarangan...selidik dulu kandungannya.. 100% tumbuh2an, bebas kimia, mesra wuduk dan ada pelindung SPF yg tinggi drpd sinaran matahari.. Baru la flawless kn.. Wasapp Aien 016-967 7880 Hotline +6016-967 7880

TESTIMONI DMS 360

Testimoni DMS 360www.wasap.my/60169677880

TESTIMONI SET LENGKAP GLOWING SPEED

@dms360_dermax_superskin -
Feeehhhh.. Dulu Cik Jemah.. Sekarang transform jadi Cik Jery.. ouuucchhh.. Result tak sampai sebulan..kukit terus meletoppsss aaauumm.. Apa rahsianya..? Joomm wasap Aien..kita citer..
Cakap byk rugi..uols dengar jer..hasilnya...errrmmpp.. TERBAIK ๐Ÿค—๐Ÿค— WASAP Aien www.wasap.my/60169677880Hotline +6016-967 7880

GLOWING SPEED

@dms360_dermax_superskin -
Skincare By DMS 360 ๐Ÿ˜ Sekarang dah ada 4 jenis Set Basic tau uolls ๐Ÿ˜˜ Jom grab salah satu set skincare DMS..dah beribu dah testimoni yang berjaya.. Selamat, Halal, ada KKM, NO MERCURY, tiada bahan Kimia & NO HYDROQUINONE 1) Cermin Seri ↔ Ekstrak Mutiara
✔ Tahan 2-3 Bulan 2) Dms360 ↔ Ekstrak kolegen + honeydew
✔ Tahan 2-3 bulan 3) Glowing Speed ↔ Ekstrak gold + gluthatione✔ Tahan 3-4 bulan 4) DmsOne ↔ Ekstrak buah²an + Vit A & C + gold
✔ Tahan 2-3 bulan Pm / Whatsapp ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60169677880 Hotline +6016-967 7880

CERMIN SERI

@dms360_dermax_superskin -
Skincare By DMS 360 ๐Ÿ˜ Sekarang dah ada 4 jenis Set Basic tau uolls ๐Ÿ˜˜ Jom grab salah satu set skincare DMS..dah beribu dah testimoni yang berjaya.. Selamat, Halal, ada KKM, NO MERCURY, tiada bahan Kimia & NO HYDROQUINONE 1) Cermin Seri ↔ Ekstrak Mutiara
✔ Tahan 2-3 Bulan 2) Dms360 ↔ Ekstrak kolegen + honeydew
✔ Tahan 2-3 bulan 3) Glowing Speed ↔ Ekstrak gold + gluthatione✔ Tahan 3-4 bulan 4) DmsOne ↔ Ekstrak buah²an + Vit A & C + gold
✔ Tahan 2-3 bulan Pm / Whatsapp ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60169677880 Hotline +6016-967 7880

TIPS GRIP MERIP BERGETAH..

Nak tengok perempuan yang benar benar cantik? Tengok lah perempuan yang dah ada anak ...
๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ ๐ŸŒน๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐ŸŒน๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†Perempuan kalau cantik masa bujang, itu normal. Tiada tanggungan, tiada anak, paling paling headache pun fikir tentang masalah boyfriend atau next vacation destination.Kalau nak tengok perempuan itu benar-benar cantik atau tidak, tengok perempuan yang sudah ada anak, yang sudah menjadi mama. Especially yang dah touch age 35 above.Sebab apa? Okay, let me tell you.Seorang ibu:
1. Badan pernah jadi expand mengalahkan gajah bunting, hidung jadi macam gobuk, paha macam kaki gajah, perut bermacam design mengalahkan kain batik. Tetapi masih boleh maintain slim selepas beranak.2. Beside hectic work schedule, stress tahap gaban, masalah dunia yang sentiasa tidak adil, apabila pulang ke rumah mereka masih boleh melayan anak dengan penuh kasih sayang.3. Kepala pusing, headache, demam teruk, tetapi mereka masih gagah bangun tengah malam buat susu anak.4. Penat macam mana sekali pu…

SET ASAS DMS 360

@dms360_dermax_superskin -
Skincare By DMS 360 ๐Ÿ˜ Sekarang dah ada 4 jenis Set Basic tau uolls ๐Ÿ˜˜ Jom grab salah satu set skincare DMS..dah beribu dah testimoni yang berjaya.. Selamat, Halal, ada KKM, NO MERCURY, tiada bahan Kimia & NO HYDROQUINONE 1) Cermin Seri ↔ Ekstrak Mutiara
✔ Tahan 2-3 Bulan 2) Dms360 ↔ Ekstrak kolegen + honeydew
✔ Tahan 2-3 bulan 3) Glowing Speed ↔ Ekstrak gold + gluthatione✔ Tahan 3-4 bulan 4) DmsOne ↔ Ekstrak buah²an + Vit A & C + gold
✔ Tahan 2-3 bulan Pm / Whatsapp ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60169677880 Hotline +6016-967 7880

TESTIMONI MISS SLIM

@dms360_dermax_superskin -
Berat Dulu 50kg
Berat Sekarang....
Berat Mata Memandang
Berat Lagi Perut Memikul ๐Ÿคฃ Ada Masalah Macam Nih..?
Jangan Risau Mai PM Dafa
Dafa Sendiri Testimoni
Memang Terbaikkkk ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
Gerenti Kurus Aummmmmm ๐Ÿ’‹ Aien www.wasap.my/60169677880 Hotline +6016-967 7880

Glowing Speed + Stemcell + 4D Foundation

@dms360_dermax_superskin -
GS + STEMCELL + 4DWhatsupp www.wasap.my/60169677880 Hotline +6016-967 7880

TESTIMONI LELAKI

@dms360_dermax_superskin -
Jangan ingat lelaki tak boleh berseri macam wanita..jawapannya BOLEH dan MEMANG BOLEH..cara nya mudah sahaja.. Gunakan DMS 360 Berminat ?? teruja ?? Whatsupp www.wasap.my/60169677880Hotline +6016-967 7880

NAK PINKISH ? 4D FOUNDATION

@dms360_dermax_superskin -
๐Ÿ”Š๐Ÿ”‰๐Ÿ”Š๐Ÿ”‰๐Ÿ”Š๐Ÿ”‰
Perkenalkan satu-satunya foundation yg merawat & dijadikan sebagai krim malam & masker bagi merawat masalah ๐Ÿ’„๐Ÿ’„ JERAGAT๐Ÿ’„๐Ÿ’„. Malah boleh menggebukan dan melicinkan wajah Macam mana tu ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
↔ Cuci muka dgn mana-mana sabun dms360
↔ Pastikan wajah bersih dari sebarang noda
↔ Picit 3 -  4X 4D foundation dms360 & sapu di wajah. Biarkan semalaman.
↔ Dilarang memakai serum @ krim malam ketika proses rawatan dibuat
↔ Bagi masalah jeragat, tebalkan 4D foundation di area tersebut ๐ŸŒ˜๐ŸŒ˜ Ulangi selama 3 hari berturut-turut.
Selain daripada itu kelebihan 4D foundation ianya boleh digabungkan bersama-sama foundation yg lain seperti 5D & CC hybrid Untuk mengelakkan produk yang FAKE pastikan anda membeli dengan agen / stokis yang sah DMS WhatsApp untuk fast response๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
๐Ÿšž๐Ÿšž www.wasap.my/60169677880
๐Ÿšž๐Ÿšž www.wasap.my/60169677880 Hotline +6016-967 7880

TESTIMONI FAT AWAY

@dms360_dermax_superskin -
FAT AWAY RM120WhatsApp Aien www.wasap.my/60169677880 Hotline +6016-967 7880

COFFEE MONATOX

@dms360_dermax_superskin -
Ish.. Ish.. Ish..
Minum boleh putih? ๐Ÿ‘€
Minum boleh jadi pejal? ๐Ÿ‘€
Minum boleh jadi montok? ๐Ÿ‘€
Minum boleh besarkan ehem2๐Ÿ‘€
Minum boleh ketatkan ehem2๐Ÿ‘€
Minum boleh naikkan yang londeh๐Ÿ‘€
Minum boleh bagi ramping ๐Ÿ‘€
Minum boleh kuatkan kuku dan rambut๐Ÿ‘€
Minum boleh tambah ghairah ๐Ÿ˜ฑ
Minum boleh kekal cergas sihat dan cantik luar dan dalaman ๐Ÿ˜š Apa ni ?? minum jer ?? yer betul laaaa...๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Tak percaya meh beli dan minum ! minum jer jangan banyak bunyi. Cuba dulu ! kopi DMS ada terselit khasiat tersendiri selain luaran yang dalaman pun dia tolong perbetulkan ! Meh beli meh ! ROGER SEKARANG JUGAK ! TUNGGU LAGI ? LAMBAT TINGGAL Terpaksa cantik bersama DMS 360 !!! Wassup Aien www.wasap.my/60169677880 Hotline +6016-967 7880

APA ITU MERCURY ?

Jangan dera kulit dengan produk sebarangan...selidik dulu kandungannya.. 100% tumbuh2an, bebas kimia, mesra wuduk dan ada pelindung SPF yg tinggi drpd sinaran matahari.. Baru la flawless kan.. Wasapp Aien www.wasap.my/60169677880

APA ITU BEESWAX ?

BEESWAX Tahukah anda selain madu, lebah juga menghasilkan satu lagi produk istimewa iaitu BEESWAX Beeswax pd asalnya adalah cecair yg kemudiannya mengeras dan membentuk 'lining' dalam sarang lebah. Ia melindungi sarang lebah dr sbrg jangkitan dan pencemaran Atas faktor yg sama, beeswax dijadikan antara bhn utama dlm DMSone. Menjadikan ianya skincare paling dicari2 oleh mereka yg mengalami kulit sensitif dan masalah kulit yg lain spt psoriasi dan ekzema yg amat sensitif kpd persekitaran Antara kandungan lain dlm DMSone : Olive Oil - antioksidan, sumber vitamin E
Coconut Oil - antiwrinkles, melembabkan kulit Nak tahu lagi lanjut pls whatsapp Aien..
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60169677880

4 SET ASAS DMS 360

Skincare By DMS 360 ๐Ÿ˜Sekarang dah ada 4 jenis Set Basic tau uolls ๐Ÿ˜˜Jom grab salah satu set skincare DMS..dah beribu dah testimoni yang berjaya.. Selamat , Halal , ada KKM , NO MERCURY , tiada bahan Kimia & NO HYDROQUINONE1) Cermin Seri ↔ Ekstrak Mutiara
✔ Tahan 2-3 Bulan2) DMS 360 ↔ Ekstrak kolegen + honeydew
✔ Tahan 2-3 bulan3) Glowing Speed ↔ Ekstrak gold + gluthatione
✔ Tahan 3-4 bulan4) DMSone ↔ Ekstrak buah²an + Vit A & C + gold
✔ Tahan 2-3 bulan Pm / Whatsapp
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60169677880

BERKESAN ATASI JERAGAT, JERAWAT & TONA TAK SEKATA..

100% BERKESAN UNTUK MENYELESAIKAN JERAWAT. JERAGAT. TONA TAK SEKATA. KUSAM. WAJAH LEBIH BERUSIA DARI USIA.100% natural produk yang diperbuat dari bahan alami /semulajadi. Mesra Wudhuk. Halal dibawa solat.Basic DMS ONE RM150.00
Stemcell Supernova 24k Gold RM160.00
Foundation RM100.00Boleh dibeli secara berasingan mengikut bajet dan keutamaan. Dijamin jerawat, jeragat, kulit kusam, whitehead, blackhead semua hilang. Wajah cerah berseri, muda dan bercahaya. WASAP / CALL 016 967 7880. Saya Daien Beauty Consultant Terlatih, berpengalaman dalam Bidang Kecantikan dan Medispa akan membantu anda menyelesaikan masalah anda. Pastinya anda teruja. ๐Ÿš›Free Postage Seluruh Malaysia.
๐Ÿš˜COD SELURUH KUALA LUMPUR / SELANGOR.http://www.wasap.my/60169677880
http://www.wasap.my/60169677880
http://www.wasap.my/60169677880          JAUHI YANG TIRUAN. DAPATKAN YANG ORIGINAL SAHAJA UNTUK HASIL YANG TERBUKTI.๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟUsahawan Bidang Kecantikan juga diperluk…

TESTIMONI MISS SLIM

@dms360_dermax_superskin -
TESTIMONI ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Hilang lebih 20kg dengan hanya mengamalkan LoveSlim dari DMS 360 !! terus macam anak dara uolls..padahal anak dah 5 orang !! ๐Ÿ˜ฒ Dulu badan bersize XL, skrg dah bertukar kpd S ๐Ÿ˜˜ Meh sini sis nak khabar, dengan Love Slim tak ada yang mustahil..yang penting kena konsisten, yakin dan sabar.. ๐Ÿ˜‰ Yang paling best, TAK ADA PANTANG !! serious, tak ada pantang..kot nanti cik suami je la pantang tengok kita.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Cepat Pm / Whatsapp
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60169677880 Hotline +6016-967 7880

TESTIMONI DMS 360

@dms360_dermax_superskin -
๐Ÿ“›Tak perlu Sugeri๐Ÿ’‰๐Ÿ’‰๐Ÿ’‰
๐Ÿ“›Tak perlu Botox๐Ÿ’‰๐Ÿ’‰๐Ÿ’‰ Hanya konsisten dan yakin dengan Set Lengkap
dari DMS 360 berubah ke 360° Whatsapp Aien
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60169677880 Hotline +6016-967 7880

TESTIMONI DMS 360

@dms360_dermax_superskin -
๐Ÿ“›Tak perlu Sugeri๐Ÿ’‰๐Ÿ’‰๐Ÿ’‰
๐Ÿ“›Tak perlu Botox๐Ÿ’‰๐Ÿ’‰๐Ÿ’‰ Hanya konsisten dan yakin dengan Set Lengkap
dari DMS 360 berubah ke 360° Whatsapp Aien
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60169677880 Hotline +6016-967 7880

Cara makeup dengan menggunakan 4D Foundation

@dms360_dermax_superskin -
Cara MAKEUP DENGAN FOUNDATION DMS Akak, kenapa foundation DMS byk sgt ek ? confuse tau nak pilih Meh sini akak nak terangkan Ni semua yang saya pakai KECUALI BEDAK !
Basic makeup : Primer dan Foundation ๐ŸŒธOkey fungsi CC Cream. Pernah dgr primer ? CC Cream ? atau BB Cream ? tiga benda ni seakan sama. Base makeup yg 1st skali kita apply. Warna coklat2 gitu. CC Cream boleh juga jadi primer if takde primer. Tapi bestnya CC Cream DMS ni dari BB Cream..dia sesuai untuk kulit yang oily, kering. Ada SPF 45++, glowing, kulit sihat, kecutkan jerawat n ofkos kulit tak burn la kan. Sangat best tahan smpai 3 bulan NEXT Benda kedua kita apply lepas benda kat atas ๐Ÿ‘†๐ŸŒธ4D Foundation.
Efek dia bukan 3D lagi okey. 4D terus hehe. Yang ni memang bestla. Pinkish gitu. Kalau rasa malas nak sapu CC Cream dulu.. uols blend kan aje CC Cream dgn 4D. Meletop kebabom wey ! Yang best dia ni, muka nampak cerah, glowing pink dan kalis air. Tak risaula bercapuk bagai. Sekali apply je taha…

TESTIMONI MISS SLIM..

MISS SLIM RM100WhatsApp www.wasap.my/60169677880

Hanya menggunakan Sabun Honey Dew..

Hanya dengan Sabun DMS 360 RM40.00, mampu menaikan seri wajah si manis ini ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Terujakan. 2 minggu jer pun kottttt. Pilihlah skincare terbaik utk diri anda. daien ada sedia membantu.Jom pakat pakat wasap Daien okey. Nak cantik berseri kan. Raya nak dekat dah ni. Puasa tak lama lagi. Siapa lambat, lambatlah hasilnya.WHATSAPP Daien kat link di bawah :wasap.my/60169677880/sabundms360menaikanseriwajahsaya
wasap.my/60169677880/sabundms360menaikanseriwajahsaya
wasap.my/60169677880/sabundms360menaikanseriwajahsaya

SKINCARE TERBAIK..

SKINCARE TERBAIK? TENTUNYA DARI RANGKAIAN DERMAX SUPERSKIN 360° SKINCARE (DMS360) Sudah mencuba pelbagai produk tapi belum serasi dengan kulit ?
Wajah tampak kusam, berjerawat dan tampak tua dari usia ?
Jeragat, bintik hitam serta pori² kulit terbuka, buat wajah tidak bermaya ?->>GLOWING SPEED BY DMS SKINCARE NATURAL HERBS WITH ALPHA ARBUTINSolusi penjagaan wajah yang berkesan dan mengujakan hanya dalam 7 hari. Tiada pengelupasan dan bebas kimia berbahaya, pastinya terbaik untuk kulit wajah anda !Alpha Arbutin adalah sejenis bahan aktif yang baru sahaja ditemui, terhasil melalui pengekstrakan tumbuh-tumbuhan tertentu seperti dari daun bearberry, cranberry, mulberry atau blueberry shrubs, juga terdapat pada kebanyakan buah pear. Arbutin berupaya merencatkan penghasilan enzim Ty­rosinase yang membuatkan kulit gelap akibat selaran dan pendedahan direct matahariKEISTIMEWAAN GLOWING SPEED BY DMS SKINCARE :
✔️Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
✔️Menghapuskan kesan jerawat dan parut

TESTIMONI DMS 360

Majoriti kulit kita ramai yg macam ni kan (before). Tapi tak ramai yang macam dah sesudahkannnn... (after).Jangan tipu Daien ehhhh, yang sebenarnya korang pun sama macam Daien, adore sangat nak kulit macam yang after tu kan.... Berbaloi dengan setahun lebih pakai DMS tau. Nak tahu berapa kos dia ni selama setahun lebih (nearest 2 tahun) konsisten dengan DMS? Lebih kurang RM1500.00 jer adik kakak abang makcik cik ngah cik kiah cik bedah oiiii.... Berbaloiiiii baloooiiiiiii kan. Tak yah fikir hat lain daaahhhhh, hat dms jer semua. Bukan perlu keluar lump sum, atau sekali gusssss... Habis baru beli, nak habis beli lagi... Tu yang jadi RM1500++ nak masuk 2 tahun. Apalah ertinya kalau murah tapi tak berhasil dan apalah dibanggakan dengan mahalnya produk jika hasil tak seperti yang digambarkan. DMS sangat berbaloi. Tak murah tak mahal, yang penting proven! Money back guaranteed. Just follow tips dan guideline dari DAien. Sure comeyyyyy, insyaallah. Glowing speed kan ada. 24k gold version gi…

TESTIMONI SET DMS360

@dms360_dermax_superskin -
Testimoni diri sendiri ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Dulu kulit kusam, liang pori terbuka, parut jerawat.. Kini semua tu dh tiada dgn adanya produk DMS nihh Suka sangat²..sangat berpuas hati dan berkeyakinan..Alhamdulillah.. www.wasap.my/60169677880Hotline +6016-967 7880

DMS360 TERBUKTI mampu pulihkan JERAWAT !

@dms360_dermax_superskin -
DMS 360 yg TERBUKTI mampu merawat⤵ ✔Jerawat / Parut Jerawat
✔Blackhead / Whitehead
✔Cela / Tompokan Hitam
✔Liang Pori Terbuka
✔Jeragat / Pigmentasi
✔Mencerahkan Kulit
✔Sesuai Untuk Kulit Sensitif / Kering / Berminyak
✔Meratakan Tona Kulit Muka
✔Mengurangkan Kedutan / Garisan Halus
✔Mengawal Minyak Berlebihan
✔Memberi Kelembapan Kulit
✔Memperbaiki / Mengaktifkan Sel Kulit Yg Rosak
✔Melambatkan Proses Penuaan
✔Menegangkan Kulit Muka
✔sesuai utk lelaki & perempuan ๐ŸŒธ Penangan DMS 360 Memang Luar Biasa ๐ŸŒธ ⏩⏩JOM ORDER SEKARANG⏪⏪ Pm/whatsapp ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60169677880 Hotline +6016-967 7880

PERBAZAAN KRIM MALAM & KRIM SIANG..

@dms360_dermax_superskin -
APA BEZA KRIM MALAM DAN KRIM SIANG ? ๐ŸŒ› Krim malam fokus kepada proses baik pulih dan penggantian sel-sel baru serta melembapkan kulit semasa kita tidur ๐ŸŒž Krim siang pula memberikan perlindungan daripada semua anasir luaran yang boleh merosakkan kulit disamping mengekalkan kelembapannya Lepas ni jangan skip penggunaan krim tau ! Especially krim siang. Rugi tau kalau tak pakai krim siang WhatsApp Aien www.wasap.my/60169677880 Hotline +6016-967 7880

WANITA KEMBALI DARA..!

@dms360_dermax_superskin -
INILAH RAHSIA DALAMAN WANITA KEMBALI PULIH SEPERTI DARA, KETAT, MANTAP & BERTENAGA ๐ŸŒปMISS ME๐ŸŒป Khasiatnya :
๐ŸŒปMenegangkan bentuk payudara
๐ŸŒปMenaikkan bentuk punggung
๐ŸŒปMengempiskan perut
๐ŸŒปMerawat masaalah keputihan & lendiran yang berlebihan
๐ŸŒปMenghilangkan letih & lesu
๐ŸŒปMenambah keintiman bersama suami
๐ŸŒปMenghilangkan bau badan
๐ŸŒปMelambatkan proses penuaan
๐ŸŒปMenjadikan wajah lebih awet muda
๐ŸŒปMerapatkan otot rahim Jom cantik luar dalam..baru aauuummmm PM/WSAP AIEN www.wasap.my/60169677880Hotline +6016-967 7880

SEKS POWER - DAMO MAXXX

@dms360_dermax_superskin -
๐Ÿ’žDAMO MAXXX๐Ÿ’ž Produk untuk kaum Lelaki๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช ❣Perisa Apple
❣Membantu mengurangkan lemak
❣Menambahkan tenaga dan stamina
❣Mengalakkan penambahan otot tanpa lemak
❣Meningkatkan tahap testosteron(hormon)
❣Meningkatkan perhubungan seksual
❣Bahan semulajadi
❣Selamat dan berkesan Produk terbaik membantu kesihatan kaum lelakiSuami puas hati..isteri senyum sentiasa..
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Wasapp Aien www.wasap.my/60169677880Hotline +6016-967 7880

MISS SLIM SEKARANG LOVE SLIM..

JOM KURUS SEBELUM RAYA ๐Ÿ’✔️ 100% berasaskan jamu dan bebas kimia
✔ ️1 botol turun 2-10kg
✔ ️Tak perlu berlapar dan berpantang. Makan macam biasa.
✔ ️Tiada side effect seperti sakit perut dan cirit birit Dulu nama dia Miss Slim, sekarang dah bertukar wajah dan bertukar nama kepada Love Slim..ingat Love Slim ingat la TARGET NAK SLIM ๐Ÿ’‹ Keistimewaannya ๐Ÿ’
๐ŸŒŸMembantu Mengurangkan Lemak Tubuh
๐ŸŒŸMembantu Menurunkan Berat Badan 2kg-10kg Dlm Sebulan bergantung Kepada Metabolisme seseorang
๐ŸŒŸMengawal Selera Makan Yang Membuak2 Atau Terlampau
๐ŸŒŸMengurangkan Selera Makan
๐ŸŒŸMengembalikan Kejelitaan Dan Awet Muda
๐ŸŒŸMenghilangkan lenguh2 anggota Badan
๐ŸŒŸMenghilangkan sakit2 badan dan sakit2 lutut
๐ŸŒŸMelawaskan pembuangan air besar
๐ŸŒŸKhas Utk lelaki Dan Wanita Hanya 2 biji sekali sehari, setengah jam sebelum sarapan ye uolls..pastikan minum air sekurang-kurangnya 3 liter sehari.. Simple ๐Ÿ’Dan jalani kehidupan anda seperti biasa tanpa perlu menahan lapar.. Sedar tak sedar je dah KURUS !! WOW !! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ P…

TERDAPAT 4 SET ASAS..

@dms360_dermax_superskin -
๐Ÿฌ๐ŸฌSET ASAS DMS 360๐Ÿฌ๐Ÿฌ
Terkini DMS 360 mempunyai 4 set asas : ๐ŸDMS 360 (RM139)
Produk pertama , paling hot & terlaris๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
๐ŸCERMIN SERI (RM120)
Khas buat remaja & set jimat๐Ÿ‘ญ๐Ÿ‘ญ๐Ÿ‘ญ
๐ŸGLOWING SPEED (RM169)
Premium set khusus yang berusia 35 tahun ke atas & paling pantas berkesan๐Ÿ‡๐Ÿ‡๐Ÿ‡
๐ŸDMSONE (RM150)
Khusus untuk kulit sensitif & jerawat kronik๐Ÿง๐Ÿง๐Ÿง Namun secara umumnya keempat-empat produk ini untuk semua bergantung kepada masalah seseorang individu itu Pantang Larang๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ 1. Dilarang bermekap tebal @ berbedak sewaktu proses rawatan (paling kurang dalam sebulan pemakaian). Jika ingin memakai bedak gantikan dengan 4D foundation supaya wajah lebih natural tetapi berpelindungan & sentiasa berseri 2. Jauhi makanan laut๐Ÿ™๐Ÿ‹๐Ÿค 3. Jauhi kacang tanah๐Ÿ ๐Ÿ ๐Ÿ  Amalkan pengambilan air kosong yang banyak supaya toksin dalam badan dapat dibuang dengan segera. Secara amnya setiap 25kg berat badan perlukan 1 liter air kosong Boleh dapatkan yang Ori…

KESAN MISS ME..

@dms360_dermax_superskin -
MISS ME Yang Terlajak Awesome Gilers Effectnya
Lihatlah Fungsi Dan Kebaikkannya Pada Pengamalnya ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐Ÿ€Menegangkan Bentuk Payudara
๐ŸŒปMenaikkan Bentuk Punggung
๐Ÿ€Mengempiskan Perut
๐ŸŒปMengubati Keputihan Dan Lendir Berlebihan
๐Ÿ€Menghilangkan Senggugut
๐ŸŒปMelancarkan Haid
๐Ÿ€Menghilangkan Keletihan & Kelesuan
๐ŸŒปMenambah Ghairah & Tenaga Bersama Suami
๐Ÿ€Menghilangkan Bau Badan
๐ŸŒปAwet Muda
๐Ÿ€Merapat & Menegangkan Otot Dalaman Khas utk kaum hawa bujang dan berkahwin ⏩⏩CEPAT JOM ORDER SEKARANG⏪⏪ Pm/whatsapp ☎ www.wasap.my/6️0169677880 ๐Ÿ“ข Hotline +6016-967 7880

APA ITU BEESWAX ??

@dms360_dermax_superskin -
Uols tahu kan Beeswax @ Lilin Lebah tu adalah salah satu ramuan penting dalam DMSone ? Apa Itu Beeswax ? Beeswax atau lilin lebah adalah produk yang dibuat dari sarang lebah madu dan lebah lainnya. Beeswax banyak digunakan dalam kosmetik dan produk perawatan kulit. Lilin lebah ni banyak tau khasiatnya + Sebagai PELINDUNG
Jika beeswax dicampur ke dalam krim ataupun lotion ia bertindak sebagai pelindung di permukaan kulit dan dapat melindungi kulit dari iritasi + Sebagai PENYEMBUH
Beeswax juga bersifat penyembuh kerana bersifat antiinflamasi, antibakteria dan dapat dimanfaat dalam penyembuhan luka ringan. Kandungan beeswax di dalam produk perawatan kulit bertindak sebagai emolien dan zat pelembab, memberikan serta menjaga kelembaban kulit Beeswax juga mengandung vitamin A yang bermanfaat untuk melembutkan dan menyegarkan kulit kering serta membaiki sel² kulit mati Best tak ? Best tak ?
Nak tak ? Nak tak ? PM akak cepat² ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60169677880
๐Ÿ“ฑwww.wasa…

KELEBIHAN SET DMS 360

@dms360_dermax_superskin -
DMS 360 SKINCARE BASIC SET KELEBIHAN FACIAL SOAP ✔Menanggalkan kekotoran pd kulit
✔Menanggalkan sel kulit mati
✔Melembabkan, menghalus serta menganjalkan kulit KELEBIHAN DAY CREAM ✔Perlindungan daripada cahaya UV
✔Agent pemutih yang mampu mencerahkan kulit dengan cepat
✔Menghilangkan garis2 halus penuaan & kedutan pada kulit
✔Menganjal dan menegangkan kulit
✔Merawat serta memulihkan jerawat, jeragat serta segala masalah kulit KELEBIHAN NIGHT CREAM ✔Agent pemutih bertindak mencerahkan kulit dgn cepat dan berkesan
✔Mengembalikan keanjalan dan ketegangan kulit wajah
✔Menghapuskan jerawat, jeragat, parut-parut dan semua masalah kulit wajah
✔Menghaluskan kulit wajah ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜ŽHASILNYA๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
Wajah bebas cela, awek muda, flawless, Glowing dan anggun berseri Nak ???
Whassap ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60169677880 Hotline +6016-967 7880

SET ASAS DMS 360

@dms360_dermax_superskin -
SET ASAS DMS 360
➡ Sabun Honeydew
➡ Krim Siang
➡ Krim Malam Hanya dengan penggunaan selama 14 hari sahaja , anda PASTI dapat melihat kesannya !! Kulit nampak lebih CERAH , GEBU , LICIN & BERSERI.. ✔ Kesan positif seawal 7 hari !
✔ Tiada kesan sampingan !
✔ Di jamin halal , NO MERCURY !!
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit !
✔ Sesuai untuk lelaki dn perempuan WHATSAPP untuk response pantas !!! www.wasap.my/60169677880 "Pastikan Hanya Yang ORIGINAL" ๐Ÿ“ฆPostage ๐Ÿ†“ Seluruh Malaysia Hotline +6016-967 7880

MISS SLIM + MONATOX

@dms360_dermax_superskin -
Slimming + Montok
Combination Miss Slim dan Coffee tidak pernah mengecewakan Sihat dalaman cantik luaran
Pemakanan yg konsisten membuahkan hasil dan meninggalkan kesan y anda sendiri teruja Jom dapatkan produk DMS 360 yang pasti original ☎www.wasap.my/60169677880 Hotline +6016-967 7880

BERKILO KILO LEMAK DI BAKAR..!

@dms360_dermax_superskin -
BERKILO-KILO LEMAK DIBAKAR DENGAN KAPSUL AJAIB+ Minggu pertama : kurang selera makan , berat mula turun 4-5 kg + Minggu kedua : badan mula membentuk , lengan dan peha mengecil .Whatapps ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60169677880Saya akan bantu anda yg nak kurus ๐Ÿ’žHotline +6016-967 7880

TIPS KURANGKAN KULIT BERMINYAK..

@dms360_dermax_superskin -
TIP KURANGKAN KULIT BERMINYAK Macam mana nak kurangkan kulit wajah berminyak. Jangan tak percaya, kalau ikut tips ni, insyaAllah kurang minyak dan JIMAT. Sabun Honeydey 30g, boleh tahan 3 bulan ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑOk camni 1. Masa nak cuci muka, muka kena make sure betul² basah dulu, then baru cuci. Produk natural kurang buih, yang banyak buih tu chemical ya Produk natural tak perlu pakai banyak macam produk chemical, produk natural lebih kepada merawat dan memelihara kulit ๐Ÿ˜ 2. Sebaiknya cuma bersihkan muka dengan sabun 1-2 kali sehari je Jangan cuci muka dengan sabun setiap kali nak solat. Biasakan buat macam tu? Lepas ni jangan buat dah. Itulah sebabnya kulit muka hilang natural glowing dan jadi berminyak ๐Ÿ˜ฐ Sebab apa ? Bila cuci banyak kali, kulit jadi kering, jadi minyak akan dirembeskan utk kasi kulit lembab balik So waktu lain nak cuci dengan apa? Air paip sudah cukup ☺️ 3. Kalau ada air suam di rumah, boleh guna sekali sekala untuk buka pori dan cuci kotoran. Ala.…

KENAPA MESTI SABUN HONEY DEW ?

@dms360_dermax_superskin -
Sabun dalam set skincare DMS 360 menggunakan ekstrak honeydew, atau lebih dikenali sebagai tembikai susu. Tapi, kenapa mesti HONEYDEW ? Menurut kajian, honeydew ini sangat bagus terhadap kesihatan kulit. Ia mengandungi Vitamin A, sejenis nutrien yang diperlukan untuk pertumbuhan semua tisu badan, termasuk kulit Honeydew juga mengandungi Vitamin C. Nutrien ini diperlukan untuk pembinaan dan penyelenggaraan kolagen, yang menyediakan struktur untuk kulit. Kandungan Vitamin C daripada honeydew juga dapat membantu untuk meningkatkan tahap kolagen dalam badan Kolagen adalah sejenis protein yang memainkan peranan penting dalam mengukuhkan saluran darah dan tisu-tisu kulit. Kekurangan kolagen boleh menyebabkan kedutan dan kulit kendur Jadi, jangan pandang sebelah mata tau Si Kecil Hijau ni. Gunakan ia semasa mencuci muka Wasap Aien www.wasap.my/60169677880Hotline +6016-967 7880

FUNGSI SERUM..

@dms360_dermax_superskin -
- Merawat jauh ke dalam kulit
- Menganjalkan kulit wajah
- Menghasilkan kulit yang sihat
- Sangat disyorkan kepada yang mempunyai masalah jerawat / jeragat dan parut Sapu sebelum pakai krim malam
Serum bekerja merawat masalah kulit ketika tidur Bangun pagi dah cantik Pm/wassap DAien yer
www.wasap.my/60169677880 Hotline +6016-967 7880