Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2017

TESTIMONI FAT AWAY LAGI..

@dms360_dermax_superskin -
TESTIMONI FAT AWAY RM120 DMS360 HQ Hotline 016-967 7880

APA ITU DMS 360 DERMAX SUPERSKIN ?

@dms360_dermax_superskin -
For everyone who does not know what DMS is. Allow me to share a bit info to keep users up-to-date with DMS 360 products - The meaning of DMS 360 - Dermax Superskin 360
- The company was founded more than 5 years ago
- Online business & offline
- The company has 2 types of business systems namely ST & SK
- The founder is a man - Datoseri Shah
- 100% owned by Malaysia
- Have a GMP production industry
- Get KKM approval & halal borne
- Now, DMS 360 has produced 37 types of products for facial, slimming & health care and more in future
- Having stockists & agents across Malaysia including neighboring countries such as Singapore, Indonesia and Thailand
- Have a staff of caliber & skilled
- Registered with SSM
- Recognized by 7 Asian Countries
- Earn various prizes, recognition & awards among them - Master Class Award In Skincare & Health In Asia 2014 " and Prestige Award for Best Brand in Skincare Healthy Products of the Year…

TESTIMONI LAGI..

@dms360_dermax_superskin -
Molek elok gittew 😍 Takde manusia yang sempurna kecantikkannya. Tapi kita boleh cuba menjaga sehabis baik wajah kita Bagi kulit kita "makan" nutrisi bagus².. Contohnya bagi serum tu. Kalau kulit tu boleh bercakap, mesti dia ucap terima kasih πŸ˜‰πŸ˜‰ Nak cuba tak ? WhatsApp Daien 016-967 7880 DMS360 HQ Hotline 016-967 7880

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

SAPU SERUM DULU ATAU PELEMBAP ?

@dms360_dermax_superskin -
SAPU SERUM DAHULU ATAU PELEMBAP ? Jika sebelum ini anda selalu terlupa atau keliru yang mana satu nak pakai dahulu, boleh rujuk pada poster ini Sebenarnya, sejak pakai serum dari DMS 360, saya sudah jarang2 sekali pakai toner. Sebab minyak pada kulit terkawal dan liang pori semakin rapat. Namun, jika kulit anda masih memerlukan toner, teruskan saja penggunaan 'Spot treatment' merujuk kepada penggunaan luaran ubat sapu jerawat (jika ada). Di sapu hanya pada kawasan yang naik jerawat sahaja Penggunaan ubat sapu jerawat yang mengandungi asid salisilik atau benzoyl peroxide boleh mengeringkan kulit disekitarnya. Oleh itu, kulit yang ada masalah jerawat masih memerlukan pelembap tidak kira apa jenis kulit pun Kulit normal, kering atau berminyak tetap memerlukan pelembap. Cuma pastikan pelembap itu jenis oil-free jika kulit anda jenis berminyak Jangan tersilap lagi ya :) LIKE & SHARE posting ini supaya kawan2 anda juga dapat pakai produk mengikut atur…

ADA BERMACAM-MACAM JENIS FOUNDATION SESUAI DENGAN KULIT

@dms360_dermax_superskin -
Ada bermacam2 jenis Foundation yg sesuai dgn kulit, tempat and waktu.. Whatsapp je nombor kat bawah ni untuk terus dapat details ye Whtsap πŸ“² 016-967 7880 DMS360 HQ Hotline 016-967 7880

TIPS PENJAGAAN KULIT WAJAH

@dms360_dermax_superskin -
Apabila mencuci muka, sapu serum atau memakai krim, berapa byk yg anda akan gunakan ? Picit sikit atau selonggok ?Saya kongsikan gambar ini sebagai panduan asas utk menunjukkan berapa byk amaun setiap satu produk penjagaan muka yg patut digunakan 1. PENCUCI MUKASaiz 1 kali pump atau 1 kali picit dari bekas pencuci utk 1 kali cucian. Sesetengah keadaan mungkin memerlukan anda utk melakukan 'double cleansing' atau 2 kali cucian terutamanya bagi yg bermekap tebal 2. SERUM MUKASerum mempunyai kepekatan nutrien bahan aktif yg tinggi berbanding pelembap. Serum cuma memerlukan 1-2 titis shj sudah mencukupi utk deliver nutrien ke seluruh wajah. Saya tidak galakkan utk sapu berlebihan, kerana ia mungkin akan menyumbatkan kembali liang pori anda sehingga menyebabkan jerawat baru pula timbul 3. KRIM MUKA (SIANG/MALAM)Walaupun sudah memakai serum, namun ia bukan pengganti kpd pelembap.
Mulakan menyapu pelembap di kulit muka mengikut saiz sebesar syiling 5 sen.…

BELI 5 KOTAK BAYAR 4 KOTAK !

@dms360_dermax_superskin -
Dapatkan produk laku keras ! Promo beli 5 kotak hanya bayar harga 4 kotak Balik raya kongsi dengan saudara mara pun boleh 😍😍😍 Promosi tamat 1syawal tau Jom dapatkan laju2 WhatsApp Daien 016-967 7880 😘😘 DMS360 HQ Hotline 016-967 7880

JATUH CINTA DENGAN CC HYBRID

@dms360_dermax_superskin -
πŸ­πŸŒΈπŸ¦„ Kalau guna FOUNDATION CC CREAM, dah tentu jatuh cinta πŸ’œπŸ¦„πŸ­ Sekali pakai, nak pakai lagi.
Lepas pakai, tak payah tepek bedak dah Mana mau cariii ? πŸ’“πŸ’“ WhatsApp Daien 016-967 7880 DMS360 HQ Hotline 016-967 7880

FOUNDATION CC HYBRID

@dms360_dermax_superskin -
πŸ­πŸŒΈπŸ¦„ Kalau guna FOUNDATION CC CREAM, dah tentu jatuh cinta πŸ’œπŸ¦„πŸ­ Sekali pakai, nak pakai lagi.
Lepas pakai, tak payah tepek bedak dah Mana mau cariii ? πŸ’“πŸ’“ WhatsApp Daien
πŸ“²016-967 7880
πŸ“²016-967 7880Pastikan Original baru beli.. DMS360 HQ Hotline 016-967 7880

SIAPA YANG SESUAI PAKAI CC HYBRID ?

@dms360_dermax_superskin -
Siapa yang sesuai memakai CC Cream DMS 360 ? πŸ’“Yang suka coverage ringan & light, mampu cover imperfections pada wajah seperti tona yg tak sekata / dark spots yg tak ketara (sebab CC Cream ni boleh dijadikan Concealer) πŸ’“ Weekdays dah pakai Foundation untuk kerja atau majlis istimewa. Tapi bila time weekends, just nak santai atau nak keluar kejap. Hanya perlukan light coverage di wajah. So CC Cream ialah solution yang sesuai. Kerana CC Cream ni mudah, pantas dan senang di-apply πŸ’“ Yang gaya hidupnya simple, semua nak cepat, tapi tak nak nampak mekap sangat - contohnya seperti student *wink* πŸ’“ Yang nak cover kemerahan atau rashes pada wajah, kulit berminyak dan sensitif Tahu dah kan ? WhatsApp Daien 016-967 7880 DMS360 HQ Hotline 016-967 7880

INFO FAKE TERKINI !

@dms360_dermax_superskin -
PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI.. WhatsApp Daien 016-967 7880 DMS360 HQ Hotline 016-967 7880

VITAMIN C BOOSTER - PUTIH DALAM 3 HARI

@dms360_dermax_superskin -
VITAMIN C BOOSTER 🌹
- Ready Stock Serum Vitamin C yang sangat awesome. Kembalikan keremajaan kulit anda ! Guna SERUM VITAMIN C BOOSTER ni 3 HARI confirm clear Bagi putih sekelip mata ! Masalah jerawat, jeragat sepupu sepapat dia habis kena halau !! Tak nak ke cuba ??
Kebaikan : - Mencegah & membaiki sel kulit rosak
- Merangsang penghasilan kolagen
- Mengurangkan kesan penuaan
- Meningkatkan keanjalan kulit
- Meratakan tona kulit
- Meningkatkan kelembapan kulit
- Menguatkan struktur kulit
- Bersifat antioksidan
- Mengurangkan keradangan kulit
- Kulit lebih halus, lembut dan licin Wajah 10 tahun lebih muda dari usia ! Tipuuuuuu umur ya !!!! eh tak tipulah, betullll umur saya 50++. Masya Allah, tadi saya ingatkan umur awak 40++ Semua orang tahu keupayaan hyaluronic acid dalam mengatasai dan menangani masalah wajah nampak berusia. Kedutan dan garisan halus dapat di atasi dengan hanya sapuan essence Vitamin C Booster + Hyaluronic Acid, DMS 360 Jadikan sap…

DMS BODY CONTOUR CREAM 100ML

@dms360_dermax_superskin -
PRODUK TERBARU KELUARAN DMS 360.. Jom..beli standby untuk raya ni..kot terlebih makan ke nanti..πŸ˜πŸ˜‚ meletoppp uollsss Masalah perut buncit & selulit 🎈DMS BODY CONTOUR CREAM 100ML🎈 ➡  Losen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di lengan, punggung lebar, perut boyak dan lipatan lemak di belakang badan ➡ Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit ➡ Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur selepas kurus ➡ Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan. Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus ➡ Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat Cara Guna : ↪ Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi ↪ Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering ↪ Basuh tangan dengan bersih selepas menyapu losyen HARGA RM99.90 shj Info terpantas wassap
016-967 7880 DMS360 HQ Hotline 016-96…

MENGAPA FAT AWAY CHOCO BY DMS ONE ?

@dms360_dermax_superskin -
MENGAPA FAT AWAY CHOCO by DMSONE begitu berkesan dalam proses penurunan berat badan..??  =====================================JOM BACA !!
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡❇ SERBUK KONJAC
melindungi/mengurangkan penyakit berkaitan system usus,serta membersihkan dinding perut ❇ KACANG GINJAL PUTIH
agen penyerap perisa dalam makanan,kaya dengan serat dan nutrienst yang membekalkan minerals,vitamin dan protein dapat memberi rasa kenyang yang lama ❇ MANGGA AFRIKA
tinggi serat,zat garbonesis irvingia bantu kontrol produksi enzim leptin yang mana boleh kawal otak kita dari fikir tentang lapar ❇ EKSTRAK TEPUNG BUAH
sumber prebiotik,kandungan karbohidrat yang tinggi ❇ TEH HIJAU
khasiat yang sangat bagus untuk penurunan berat badan,mengawal gula serta rendah kafein,mencantikkan kulit,jika anda kurus kulit tidak menggeleber ❇ KOPI HIJAU
3X ganga kesan penurunan berat badan,pantas membakar lelemak tepu ! ❇ SERBUK GANDUM SERBUK COKLAT
pengganti kabo yang tinggi serat ❇ GRACINIA CAMBOGIA
atau a…

TESTIMONI BERJAYA - JERAWAT, JERAGAT & KUSAM

@dms360_dermax_superskin -
TESTIMONI BERJAYA JERAWAT dan JERAGAT serta kulit KUSAM... Alhamdulillah hanya dlm masa 15 hari kulit yg berjerawat dan jeragat serta kusam hilang dgn hanya menggunakan Basic Set Asas Glowing Speed sahaja... Wasap DaienπŸ“±016-967 7880 DMS360 HQ Hotline 016-967 7880

KEISTIMEWAAN KOPI MONATOX

@dms360_dermax_superskin -
COFFEE MONATOX ☕☕☕☕☕☕☕☕ Keistimewaan kopi Monatox untuk wanita : ☕ Menjadikan kulit putih gebu dan glowing
☕ Mencantikan, menghaluskan & membuatkan kulit berseri-seri
☕ Menganjalkan, memontok dan menegangkan payudara
☕ Mengangkat dan membentuk semula punggung yang jatuh
☕ Mengatasi masalah payudara yang kendur/lembik
☕ Merampingkan bentuk badan & mengempiskan perut
☕ Menguatkan kuku dan rambut
☕ Mengetatkan & merapatkan Miss V
☕ Mengatasi masalah keputihan
☕ Menambahkan tenaga
☕ Menghangatkan hubungan suami isteri Pastikan yg original dr DMS 360 WhatsApp Daien
016-967 7880 DMS360 HQ Hotline 016-967 7880

MASALAH KUSAM SELESAI..

@dms360_dermax_superskin -
Uiiit, cuba cek muka tu ada tak yang kulit kusam macam dalam gambar tu ? Kalau ada, dah SAH WAJIB uols kena pakai serum. WAJIB kenaa rawat. Cegah sebelum parah ! WhatsApp Daien 016-967 7880 DMS360 HQ Hotline 016-967 7880

BUAT ROTI CANAI PUN MINUM CELL PRO HD !

@dms360_dermax_superskin -
Pakcik roti canai ngadu selalu penat uli roti..lagi2 bila buat roti kadang cecah 500 keping sehari Alhamdulillah saya syorkan Cell Pro dan akhirnya dia memilih Cell Pro untuk kekal sehat dan bertenaga lebih2 lagi di bulan puasa ini dan semoga Cell Pro dapat memberi manfaat kepada dia inshaAllah.. So pada sesiapa yg ingin cuba Cell Pro meh pm Daien laju2 dan x lupa setiap pembelian produk DMS akan dapat duit raya dr Daien.. So tunggu apa lagi WhatsApp Daien πŸ“² 016-967 7880 DMS360 HQ Hotline 016-967 7880

FAT LOSS + GLUTAX + SUPERSKINZ

@dms360_dermax_superskin -
Sape ada masaalah berat berlebihan, pastu muka plak kusam lagi² nak raya nie..baju dah cantik takkan la muka tak nak nampak cantikkan.. Jom kemam²,minum²..tak susah pon..dalaman dan luaran kompom cantik.. WhatsApp Daien
πŸ“²016-967 7880
πŸ“²016-967 7880 DMS360 HQ Hotline 016-967 7880

KITA SELALU SKIP KRIM MALAM...KENAPA ?

@dms360_dermax_superskin -
Ramai antara kita selalu skip krim mlm...KENAPA❓❓❓ .1️⃣ Lupe la...
2️⃣ Ingat nak pakai sebelum tidur, tapi dah mengantuk sangat...trs tidur
3️⃣ Tak sempat la...sibuk...
4️⃣ Sy keje syif mlm, mcm mana nak pakai... Dan pelbagai alasan lg yg diberikan... Tahu x, krim mlm sangat membantu merawat kulit kita... Jd, kenapa perlu ada alasan ??? Utk cantik: ❌ perlu ada alasan
✅πŸ’Perlu rajin
✅πŸ’Perlukan pelaburan yg bijak WhatsApp Daien 016-967 7880 DMS360 HQ Hotline 016-967 7880

PERATURAN 60 SAAT

@dms360_dermax_superskin -
The Rule of 60 seconds | Peraturan 60 saat Ada satu step yang bagi saya sangat penting untuk diikuti jika anda benar-benar mahu mendapat manfaat semaksimum mungkin dari produk penjagaan wajah yang anda pakai Sebaik sahaja selesai mencuci muka, dan wajah masih lagi dalam keadaan separa lembap dan tidak terlalu kering, pastikan anda terus memakai serum dan krim wajah dalam masa 60 SAAT Dalam tempoh masa ini, kulit kita sebenarnya berada dalam keadaan sangat bersedia untuk menyerap sebarang vitamin dan nutrien dari produk Kulit juga dapat memerangkap dan mengekalkan lembapan dengan lebih baik berbanding jika memakai beberapa minit atau beberapa jam selepas itu Saya perasan, jika saya sapu serum selepas setengah jam (kadang-kadang ralit dan terlupa juga), efek serum itu tidak sehebat berbanding jika saya apply immediately after cleansing Itu bagi saya lah..
Tidak pasti pula dengan orang lain :) WhatsApp Daien 016-967 7880 DMS360 HQ Hotline 016-967 7880

KENAPA PERLU PAKAI SERUM WAJAH ?

@dms360_dermax_superskin -
KENAPA PERLU PAKAI SERUM WAJAH ? Bagi yang gemar memakai make-up, serum wajah sangat penting untuk membuat kulit wajah nampak "flawless". Pemakaian serum wajah secara rutin akan membuat wajah lebih lembab, menghaluskan tekstur kulit, mengurangkan bintik-bintik hitam pada wajah dan mengurangkan tanda-tanda penuaan pada wajah Selain itu, Serum juga bertindakπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ 😍Menghilangkan jeragat
😍Mengecilkan pori pori
😍Menghilangkan biji biji kolesterol
😍Menghapuskan jerawat
😍Merawat hitam bawah mata
😍Memudarkan parut Jangan tunggu2 lagi...😍😍 πŸ“²πŸ“² 016-967 7880 DMS360 HQ Hotline 016-967 7880

SIAPA KAT SINI KULIT MUKA KERING ?

@dms360_dermax_superskin -
SIAPA KAT SINI KULIT MUKA KERING ? Sekarang ni, panas punyalah terik. Tambah pulak dengan puasa ni, memang kurang la kita minum air. Pastu, kulit muka jadi kering macam gurun Sahara πŸ™ˆ Saya pakai serum ni awal pagi. Apa yang best ? Fuh, dia bagi kulit saya lembab sampai petang. So, tak perlu la nak risau kulit muka kering,  Muka kekal lembab, cewah ! Nak cuba tak ? satu ke dua ? πŸ˜› WhatsApp Daien 016-967 7880 DMS360 HQ Hotline 016-967 7880

YANG MANA SATU FOUNDATION PILIHAN ANDA ?

@dms360_dermax_superskin -
Yg mana 1 pilihan anda... ???? X bercapuk
X berkerak
X pecah - Makin berpeluh makin glowing
- Tahan lama
- Mudah digunakan
- Mesra solat RM100/botol CONFIRM PELOLES DI HARI LEBARAN NANTI 😍😍😍 Whatsapp Daien 😘😘😘
πŸ“±016-967 7880 DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

KULIT TEGANG MACAM PAKAI BOTOX !

@dms360_dermax_superskin -
Kulit tegang mcm pakai botox...!!!?? ❤Kelebihan 3D Magic Facelift❤ •πŸ‘‰ Facelift menegangkan kulit muka dalam masa 5 minit sahaja
•πŸ‘‰Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
•πŸ‘‰Memberikan effect runcing pada wajah
•πŸ‘‰Memudarkan garisan halus pada wajah
•πŸ‘‰Anti penuaan Jom order raya pasti cun
Pm/wasap 016-967 7880 Daien DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

2 MINGGU DAH NAMPAK KESAN !

@dms360_dermax_superskin -
DMS TELAH TERBUKTI KEBERKESANANNYA... FEEDBACK CUSTMER...2 MGGU GUNA DAH NAMPAK KESAN... ALHAMDULILLAH...YG PENTING KONSISTEN...BARU NAMPAK HASIL... πŸ‘πŸ‘TERUSKAN USAHA YE...MOGA DPT HASIL LG TIP TOP... πŸ‘‰ NAK TIP TOP JGK MCM DIA ??? MEH WHATSAPP DAIEN 016-967 7880 DMS360 HQ Hotline 016-967 7880

PROMOSI HARI RAYA !

@dms360_dermax_superskin -
Wahai wanita bergelar ISTERI..walaupun anak dah berderet 5, kulit muka kena jaga. Jangan la bagi  alasan, takde masa, takdan nak belek muka Daien faham situasi mak-mak nie. Sebenarnya bukan tak nak jaga, tapi tulah. Baruuuu nak pegang cream, anak nak susu. Belum sempat capai serum, ada yang dah melalak bergaduh. Ilanggg mood nak belai muka πŸ˜… Mak-mak yang bizi nie, mesti nak cari sesuatu yang mudah, cepat, selamat dan berkesan kan ? Nah !!! Set DMS 360 kan ada, tak ambil banyak masa pun nak belek muka tu sebab skincare ni jenis cepat meresap, lps pakai terus rasa muka tegang dan lembut Cuci muka, tepek serum, tepek krim malam..tak sampai 1-2 minit dah siap ! Best ya amatt !! πŸ’ƒπŸ’ƒ WhatsApp Daien 016-967 7880

FAT AWAY - HILANG 5 KG DALAM 7 HARI !

@dms360_dermax_superskin -
JOM KURUS..JOM SEHAT.. πŸ‘‰LATEST PRODUCT BY DMS ONEπŸ‘ˆ Kami nak introduce FAT AWAY CHOCO
(candy for weight management)
Ia membantu menghilangkan 5kg dalam masa 7 hari πŸ‘ 21 tablet dan tahan 21 hari πŸ‘‰Hanya perlu kunyah kunyah sebiji sehari dan ia membantu anda
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
✔Burn calories
✔Weight loss
✔Reduce fat
✔Detox ✔Pecahkan lemak
✔Kurangkan berat badan
✔Kurangkan kegemukan
✔Detox KANDUNGAN/INGREDIENT:
✅Serbuk coklat
✅Serabut gandum
✅Fructooligosakalida
✅Serbuk konjac
✅Asam gelugor
✅Ekstrak teh hijau
✅Ekstrak kopi hijau
✅Ekstrak mangga afrika ARAHAN/DIRECTIONS
Take 1 tablet candy once in a day in the morning only (before breakfast) Ambil 1 tablet dan kunyah sekali sehari sebelah pagi (sebelum sarapan pagi) ARAHAN/PRECAUTION
Do not consume during pregnancy Tidak boleh diambil oleh wanita hamil Untuk FAST RESPOND Whatsap Daien πŸ“² 016-967 7880 DMS360 HQ Hotline 016-967 7880

TESTIMONI FAT AWAY LAGI..JOM SIHAT !

@dms360_dermax_superskin -
JOM KURUS..JOM SEHAT.. πŸ‘‰LATEST PRODUCT BY DMS ONEπŸ‘ˆ Kami nak introduce FAT AWAY CHOCO
(candy for weight management)
Ia membantu menghilangkan 5kg dalam masa 7 hari πŸ‘ 21 tablet dan tahan 21 hari πŸ‘‰Hanya perlu kunyah kunyah sebiji sehari dan ia membantu anda
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
✔Burn calories
✔Weight loss
✔Reduce fat
✔Detox ✔Pecahkan lemak
✔Kurangkan berat badan
✔Kurangkan kegemukan
✔Detox KANDUNGAN/INGREDIENT:
✅Serbuk coklat
✅Serabut gandum
✅Fructooligosakalida
✅Serbuk konjac
✅Asam gelugor
✅Ekstrak teh hijau
✅Ekstrak kopi hijau
✅Ekstrak mangga afrika ARAHAN/DIRECTIONS
Take 1 tablet candy once in a day in the morning only (before breakfast) Ambil 1 tablet dan kunyah sekali sehari sebelah pagi (sebelum sarapan pagi) ARAHAN/PRECAUTION
Do not consume during pregnancy Tidak boleh diambil oleh wanita hamil Untuk FAST RESPOND Whatsap Daien πŸ“² 016-967 7880 DMS360 HQ Hotline 016-967 7880

DMSone PENYELESAIAN MASALAH SUNBURN

@dms360_dermax_superskin -
New Testimoni Hari ni nak belanja testimoni terbaru yang baru berusia 12 tahun Muka sunburn akibat active bermain netball di sekolah. Seorang ibu sanggup berbelanja skincare terbaik SET LENGKAP DMSone demi anak gadisnya Memang berbaloi kerana hasilnya sangat-sangat ohsem ! Aaauummmmkaaannnnn hasil DMS ni 😍 Alhamdulillah, segalanya dengan IzinNya WhatsApp Daien 016-967 7880 DMS360 HQ Hotline 016-967 7880

FEEDBACK PENGGUNA DMSone

@dms360_dermax_superskin -
Selepas bersantap iftar. Dihidangkan pula dengan manisan dari wasap yang diterima Syukur Alhamdulillah WhatsApp Daien 016-967 7880 DMS360 HQ Hotline 016-967 7880

TESTIMONI FAT AWAY !

@dms360_dermax_superskin -
Kunyah2 kurus.. Apa tu..? Fat Away la... Salah 1 coklat yg blh membuatkan tubuh anda semakin hari semakin mengecil... Wow.. πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ Berminat nak cuba..? Wassap Daien
016-967 7880 DMS360 HQ Hotline 016-967 7880