Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2017

Vitamin C Booster ! Original !

@dms360_dermax_superskin -
Produk penjagaan kulit yang murah tak semestinya sesuai. Dan yang mahal juga tak semestinya terbaik Kedua-dua jenis produk ini Daien dah lalui Hanya pengalaman yang dapat membantu uols untuk buat pilihan dan melindungi uols dari buat kesilapan Apabila uols dah kenal dan faham mood kulit uols sendiri, percayalah, harga produk akan jatuh No 2  kerana uols dah nampak NILAI yang lebih MAHAL yang kulit bakal dapat Sebab tu, beli produk DMS 360 dari agen yang sah. Sebab diorang ni lah pengguna, model dan "testimoni bergerak". They know better, trust Daien ok ? WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

FOUNDATION DMS 360

@dms360_dermax_superskin -
Hi ladies, pakai foundation tak pergi kerja hari ni ? Jangan lupa pakai ye. Sebab masa kita kerja tu, kulit kita ni terdedah dengan pelbagai benda Yang kerja dalam aircond, kulit nanti cepat kering. Yang kerja kat luar, terdedah cahaya matahari So, uols pastikan kulit sentiasa dapat maximum protection. Tapi, dengan Foundation DMS 360 ni..bukan setakat protection ke dapat..efek cantik pun dapat Efek apa ye ? WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

TESTIMONI GLOWING SERUM

@dms360_dermax_superskin -
Hai awak yang cantik 😍 cuba awak bayangkan saudara mara dan kawan-kawan awak asyik memuji awak je nanti 😊 "Ehh muka kau nampak cerah la..dulu kusam sikit..kau pakai apa sekarang ni ? "Amboii...glowingnya muka..nampak muda sepuluh tahun lah, hehe" "Pelolesnya muka..siapa yang makeup muka kau ni ?" Dan bermacam-macam pujian lagilah πŸ˜„ (hati kita mesti berbunga bunga kan ? hehe πŸ™ˆ) Nak ke pujian macam kat atas tu ? Kalau nak dapat hasil macam ni sis kena bertindak dari sekarang tau. Cuma follow je langkah mudah ni πŸ‘‡πŸ» πŸ’“ Sapu beberapa titis Serum Glowing di muka setiap pagi dan malam πŸ’“ Insya Allah bila kita amalkan secara konsisten, cik abang pon mesti tegur perubahan pada kulit sis 😘 Sayangggggg sis semua ❤️❤️❤️ WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

TESTIMONI 4D FOUNDATION

@dms360_dermax_superskin -
Apa kata mereka yang dah guna Foundation 4D ? "Lepas pakai nampak kulit jadi pinkish ala Korea ❤️" "Wangi dan rasa ringan je sis" "Tak perlu pakai bedak pun sis 😘" "Boleh buat mask muka untuk rawat kulit 😱" Aduhhh, bestnya. Uols tak nak try ke ? WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

SIAPA YANG SESUAI PAKAI CC HYBRID ?

@dms360_dermax_superskin -
Siapa yang sesuai memakai CC Cream DMS 360 ? πŸ’“ Yang suka coverage ringan & light, mampu cover imperfections pada wajah seperti tona yg tak sekata / dark spots yg tak ketara (sebab CC Cream ni boleh dijadikan Concealer) πŸ’“ Weekdays dah pakai Foundation untuk kerja atau majlis istimewa. Tapi bila time weekends, just nak santai atau nak keluar kejap. Hanya perlukan light coverage di wajah. So CC Cream ialah solution yang sesuai kerana CC Cream ni mudah, pantas dan senang di-apply πŸ’“ Yang gaya hidupnya simple, semua nak cepat, tapi tak nak nampak mekap sangat - contohnya seperti student *wink* πŸ’“ Yang nak cover kemerahan atau rashes pada wajah, kulit berminyak dan sensitif Tahu dah kan ? WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

COLOUR FOUNDATION DMS 360

@dms360_dermax_superskin -
Akak, kaler Foundation DMS 360 tu caner ? Nah dik, tengok kaler dia. Dah puas tengok, whatsupp tepi tau WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

JENIS-JENIS FOUNDATION DALAM DMS 360

@dms360_dermax_superskin -
Daien sumpah korang nanti teringat - ingat dengan Foundation DMS 360 masa tidur lepas tengok testimoni ni CC Cream ada, 5D ada, 4D ada, Diamond pun ada. Semua ada laaaaah WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

AIS BATU PETUA CANTIK ???

Ternyata AIS BATU bukan setakat menyejukkan minuman, tetapi boleh jadi petua kulit cantik !Sebenarnya ais batu, bukan sebagai salah satu petua kulit cantik yang dapat merawat kecantikan wajah. Ada banyak manfaat lain yang boleh digunakan untuk mengubati masalah jerawat yang muncul di wajah anda.Berikut  beberapa manfaat untuk kulit cantik gunakan ais batu:1. MENYEGARKAN KULIT WAJAH YANG PENAT
Apabila anda menekap ais di wajah, secara automatik tubuh akan mengirimkan peningkatan aliran darah panas ke kawasan tersebut, sehingga meningkatkan peredaran darah. Perkara ini akan menimbulkan efek yang menyegarkan pada kulit anda yang kelihatan penat ataupun kusam.
Caranya mudah sahaja, ambil beberapa ketulan ais dan letakkan dalam gelas kaca. Kemudian gunakan gelas kaca tersebut untuk menyejukkan wajah anda. Tetapi, ingat ya… jangan tekap ais tersebut secara langsung ke wajah anda kerana ia boleh merosakkan pembuluh darah kapiler.2. MENGECILKAN RUANG PORI
Ais juga boleh digunakan sebagai ubat…

FOUNDATION DMS 360 ALL IN ONE !

πŸ”΅Dia boleh jadi foundation
πŸ”΅Dia boleh jadi cream muka
πŸ”΅Dia boleh jadi penghalang uv matahari
πŸ”΅Dia boleh jadi muka anda glowing
πŸ”΅Dia boleh jadi muka anda putih πŸ”΄Sape yg pernah pakai Foundation By DMS 360° mesti tak nak pakai foundation lain dah...Berminat ? WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880

KELEBIHAN KOPI MANA YANG SESUAI UNTUK ANDA

@dms360_dermax_superskin -
Kalau nak bertenaga awal pagi, make sure anda minum kopi ye Sebab tu kalau tengok tv cerita omputeh, sebelum kerja mesti diorang singgah coffee shop. Wajib minum kopi tu kan ? Tak payah susah pun lepas ni. Bawa je 1 sachet gi tempat kerja. Bancuh, minum ☺️ Pilih je nak kopi mana satu ye. Semua di jamin AUMMMM ! WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

SIAPA CEPAT PENAT ?

@dms360_dermax_superskin -
Selalu cepat penat ? Daien sekarang ada "kawan" baik baru. Si Hijau ni bagus tau Selalu bagi tenaga ekstra, especially untuk kita suri rumahtangga + bisneswomen + ibu + isteri. Bukan tenaga je, dalaman pun jaga rapi ❤️😘 Nak tau lagi ? WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

MONATOX - KULIT POLOS, GEBU & CERAH

@dms360_dermax_superskin -
Daien, biar betul minum kopi boleh kurus ? Sayang, biar betul awak tak tahu lagi ? serius ni, minum kopi bukan setakat kurus je dapat..kulit pun makin polos, gebu dan cerah. Aset kita jangan tanya la, semua terangkat tegang anjal ❤️ Dah, cepat contact Daien WhatsApp www.wasap.my/60169677880 DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

BIAR BETUL MINUM KOPI BOLEH KURUS !

@dms360_dermax_superskin -
Biar betul minum kopi boleh kurus ? Sayang, biar betul awak tak tahu lagi ? serius ni, minum kopi bukan setakat kurus je dapat..kulit pun makin polos, gebu dan cerah. Aset kita jangan tanya la, semua terangkat tegang anjal ❤️ Dah, cepat contact Daien WhatsApp www.wasap.my/60169677880 DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

MINUM KOPI KULIT CANTIK ASET MANTAP

@dms360_dermax_superskin -
Cuba teka sebab apa diorang senyum ? Sebab minum kopi je kulit cantik dan aset mantap ❤️ Ni adik kepada Coffee Monatox ye... Nama je adik, tapi kesan dia fuh meletop ! Ada sebab kenapa nama dia Coffee Pink Lady...sebab lepas minum badan pink² gitewww Order sekotak ! WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

SENARAI HARGA PRODUK DMS 360

- FAT LOST RM 100/30 CAPSULES  - FAT AWAY RM 120/21 PCS- MISS ME RM 100/60 CAPSULES  - MACHO MAX @ DMAXX RM 120/10 CAPSULES - DAMO MAXX RM 150 / 15 TABLET- COFFEE MONATOX RM 75/15 SACHETS- KOPI AUMMMM RM120/15 SACHETS- CELL PRO HD1000 RM120/ 500 ML- SUPERSKINZ RM 150/500G- GLUTAX RM100/PER BOTTLE/250G  - PEARLA QUEEN 3D RM 150/30 SACHETS- DMS 360 BASIC SET RM139- CERMIN SERI RM 120- GLOWING SPEED RM 169.90- DMSONE RM 150- LOSE HONEYDEW SOAP RM 40- LOSE G/SPEED SOAP RM 55- LOSE DMSONE SOAP RM50- LOSE C/SERI SOAP RM 40- SERUM GLOWING RM 100- SERUM STEMCELL RM 150 / 10 BOTTLES- SERUM STEMCELL 24K GOLD RM 160 / 10 BOTTLES - DETOX SERUM RM 100 / 30 ML- LETS GLOW VIT C BOOSTER RM150/30ML- EVO ULTRA HD RM 199.90/ 2 TIUB- 4D CREAM FOUNDATION RM 100- 5D CREAM FOUNDATION RM 100- HYBRID CC CREAM FOUNDATION RM 100- DIAMOND CREAM FOUNDATION RM 100- FEMININE WASH RM70 / 125ML- CURVY BUST CREAM RM150 / 50ML- NATURAL BODY SCRUB CREAM RM120 / 180GRAM- BODY CONTOUR CREAM RM99.90 / 100ML- I WANNA 3D FAC…

TESTIMONI SERUM STEMCELL

@dms360_dermax_superskin -
Serum Stemcell terhebat dari DAM 360 RM150.00 sekotak,  yang pastinya original Janganlah nak murah sampaikan tiada kesan. BANTERAS FAKE ! BANTERAS TIRUAN ! VOTE FOR ORIGINAL DMS ONLY 😍 Jaminan diberikan Hubungi beauty expert www.wasap.my/60169677880 Pasti anda rasa teruja dengan hasilnya 🌼😍😍😍😍🌼 DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

4D FOUNDATION - TEPEK TEPEK SAHAJA

@dms360_dermax_superskin -
Tepek..Tepek..Gosok pelan2 Satu minit..terus cantikkk..glowing..πŸ˜—πŸ˜— Opppsss..nak murah tak ? WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

JOM TUKAR COMPACT POWDER KE 5D HYBRID

@dms360_dermax_superskin -
JOM TUKARKAN COMPACT POWDER ANDA KE 5D HYBRID CREAM.. 5D CREAM by DMS 360
πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—✔Anti rekahan
✔Anti kilau
✔Anti pigmentasi
✔Uv protection spf45
✔Pemutih semulajadi
✔Enrich vitamin C Dan E
✔Tidak melekit
✔Mudah dan senang
✔Wajah bercahaya dan glowing
✔HD technologi sesuai utk dedahan camera dan filem
✔Sesuai pada yang suka selfie
✔Wajah tidak berminyak πŸ’— Digunakan khas semasa bersolek
πŸ’— Penganti foundation biasa WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

KOPI PINK LADY TIDAK MEMPUNYAI GULA !

@dms360_dermax_superskin -
Pepatah 'Mati Semut Kerana Gula' mmg relevan sgt kan Bukan semut je mati,
manusia pun mati kerana gula GULA menyebabkan masalah obesiti, kencing manis, darah tinggi, kegagalan buah pinggang dll Sebahagian rakyat Malaysia yang mempunyai kesedaran mengenai bahaya gula sudah bertukar mengambil pemanis gantian yg lebih selamat Kopi Pink Lady DMS tidak mengandungi gula tetapi mempunyai rasa yang sedap kerana mengandungi gula gantian yang selamat iaitu FRUKTOSA Kakak2, Puan2, adik2 yang ada masalah kencing manis atau nak jaga kesihatan tu sangat digalakkan consume kopi Pink Lady ni taw Belanja lebih skit tapi berbaloi. Bebas dari penyakit Cantik dapat, gebu dapat ! yg penting sihat πŸ˜‰ Cepat order kopi Pink Lady DMS Stok kopi ni cepat je abis
Laku keras 😎 WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

TESTIMONI DMS 360 LAGI..

@dms360_dermax_superskin -
Percaya atau tidak, hanya dengan prodct DMS, perubahan amat ketara sekali Sabar, yakin dan konsisten.. Bukan janji tapi pasti WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880

DMS ONE MY RECOMANDED !

@dms360_dermax_superskin -
Kenapa Daien selalu recommend MEMAKAI DAY CREAM ATAU MAKEUP YG ADA SPF ??? Bacalah gambar di bawah ini !!
⏬⏬⏬
So kalau awak pakai Set Asas DMS ONE semuanya lengkap dalam 1 set. Tak perlu risau !! Sebab apa ? Set Asas DMS ONE mempunyai :
1) Sabun muka: amat penting utk membersihkan muka kita dari kotoran yang melekat pada kulit 2) Day cream: utk waktu siang, kulit akan sentiasa dilindungi dengan day cream yg mempunyai SPF yg tinggi 3) Night cream: utk waktu malam, kulit akan di rawat pulak dengan night cream supaya natural glow di muka kita akan sentiasa kelihatan dan ia juga dapat mencerahkan & membaiki segala masalah kulit ✨ Walaupun bentuk muka tak secantik Dato Siti Norhaliza..yg penting kita mempunyai kulit yg BERSIH, PUTIH & FLAWLESS !!✨ SO PLEASE DON'T SKIP !!! WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880