Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2017

VITAMIN C BOOSTER - MELINDUNGI SKIN DARI DIRECT SUNLIGHT

@dms360_dermax_superskin -
"COMEY la awak ni. Jom ikut kita g travel " Uolls, jangan lupa tau. Even uolls g travel, holiday atau whatever lah yang menyebabkan uolls banyak terdedah kepada direct sunlight, make sure uolls tak lupa tau tentang kelebihan Serum Lets Glow ada Asid Hyaluronic yang bagi kulit sentiasa lembab gitewwww Kalau tak ada lagi, boleh whatsupp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 Hotline 016-967 7880

VITAMIN C BOOSTER - DENGAR NASIHAT SAYA !

@dms360_dermax_superskin -
Dengar nasihat saya ni
・・・.
Salam koranggg..Daien nak tanya ni, uols pernah tersalah pakai kosmetik beracun sampai rosak kulit muka dan naik jerawat melata-lata ? 😰 Yang lagi sedih dia tinggal parut-parut hitam pulak tuh. Liang pori pun nampak ternganga je 😭 Ok don't worry, ni nak suggest 1 solution yang sedang hangat di pasaran sekarang nih iaitu VITAMIN C BOOSTER by DMS 360 ! Serum ni diperkuatkan dengan Vitamin C + Asid Hyaluronic tau uols ! haaa..bayangkan umpama manfaat buah oren yang di tepek-tepek terus ke kulit muka kita. Tak payah suntik² bagai πŸ’‰ Yang ni ha lagi senang nak pakai. Cepat jer meresap plak tu, tak melekit, tak berminyak dan makeup uols akan nampak smooth jer sebab serum ni boleh bantu kecikkan liang pori kita sekali. Saya dah pakai memang puas hati. Makeup tahan lama 😍 Ok, apa lagi kelebihan Vitamin C Booster by DMS 360 : ❌NO pewarna tiruan
❌NO alkohol
❌NO campuran pewangiJom cantik berjemaah ! WhatsApp Daien www.wasap.my/6016…

STEMCELL GOLD 24K EFEK MENYERUPAI SUNTIKAN VITAMIN C

@dms360_dermax_superskin -
EFEK MENYERUPAI SUNTIKAN VITAMIN C ? Kalau pakai serum ni, selalu orang akan ingat kita ambil suntikan botox. Kulit pun semakin hari semakin cerah berseri dan nampak awet muda .Siapa tak nak kan ? nampak efek macam menyerupai suntikan vitamin C. Sapu jer lah senanggg..πŸ˜‰ Nak sekotak tak ? cer whatsupp Daien tengok 😎 WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 Hotline 016-967 7880

GLOWING SERUM MENYELESAIKAN MASALAH WAJAH SURAM

@dms360_dermax_superskin -
ASAL SELFIE TIME MALAM JE MEKAP NAMPAK SURAM.. Ala, baju dah vogue. Handbag dah curlass. Heels dah meletops tapi mekap nampak suram je. Amik gambar pun tak cantik Camner ni ? Muka berkilat
Muka berminyak
Liang pori terbuka Semua tu uols boleh settle kalau uols pakai Serum Glowing. Jangan tak tahu, Serum ni ada X50 photoglow ok ? kalau selfie, fuhhh memang uols la paling menyerlah okay ? Nak tak ? WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 Hotline 016-967 7880

FOUNDATION DMS 360 DI JAMIN BERBALOI !

@dms360_dermax_superskin -
Wanita dengan Foundation mana boleh pisah beb Daien jamin, sekali korang try Foundation DMS 360 ni..next time terus akan order bagi lengkap satu set Dia punya feeling bila pakai, fuh..jalan tengah panas tersangat konfiden. Takde capuk, peluh pun takde hal Caner ? nak beli ? sembang tepi ye Atau whatsupp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 Hotline 016-967 7880

NAK CONFIDENT BILA SELFIE

@dms360_dermax_superskin -
Nak konfiden bila berselfie tak ? Jom pakai Foundation DMS 360. Serius lepas pakai, level konfiden nak selfie tu naik 10000% Sebab apa ? Sebab kulit muka dah peloles. Bekas parut pun dah tercover. Tona kulit jadi sekata and paling penting, tak bercapuk Kalau anda kaki selfie, WAJIB ada foundation ni. WAJIB whatsupp Daien untuk order
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 Hotline 016-967 7880

DMS 360 INTRODUCE 4 FOUNDATION

@dms360_dermax_superskin -
Daien nak introduce 4 beradik Foundation DMS 360 ❤️ Yang namanya CC Cream, pakai kalau nak peloles Yang namanya 4D, pakai kalau nak efek pinky .Yang namanya 5D, pakai kalau nak efek gebu glowing Yang namanya Diamond, pakai kalau nak blink² Uols nak mana satu ?
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 Hotline 016-967 7880

5D FOUNDATION UNTUK ANDA YG SUKA BERJEMUR

@dms360_dermax_superskin -
Siapa suka berjemur tapi nak cantik ? Haa, mesti ada kan ? kerja tengah panas ke, atau suka main panas ke 😌 5D ni ada SPF45, so boleh bagi perlindungan 7 jam lebih dari pancaran UV tu tau. Takde la gelap nanti kulit Eh, patut lah diaorang yang pakai 5D ni gebu gebas belaka ❤️❤️ WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 Hotline 016-967 7880

WAKTU TETBAIK UNTUK MINUM KOPI

@dms360_dermax_superskin -
TAHU TAK WAKTU TERBAIK UNTUK MINUM KOPI ? Selama ni uols mesti minum kopi awal² pagi, atau lepas bangun tidur kan ? Kajian oleh pelajar phD di Uniformed Services University of Health Sciences di Bethesda, Amerika Syarikat mendapati pengambilan kopi di awal pagi bukanlah waktu yang tepat kerana ia sebenarnya kurang efektif untuk tubuh kita Kenapa ye ? hormon stress "kortisol" akan dirembeskan antara jam 8 pagi hingga 9 pagi. ‘Stress’ ini membatu uols berjaga dan stay ceria, tapi kalau uols tambah ‘kopi’ ketika kortisol dah pun aktif, kesannya akan berkurangan Jadi bila waktu terbaik nak minum kopi ? Kajian tu suggest antara jam 9.30 pagi hingga 11.30 pagi, dan antara 1.30 tengah hari hingga 5 petang. Time ni, tahap kortisol menurun dan minum kopi memberikan kesan yang sangat efektif untuk uols Inilah masanya untuk uols minum COFFEE MONATOX ! WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 Hotline 016-967 7880

MONATOX - KUAT + MANTOP

@dms360_dermax_superskin -
Pempuan kalau nak KUAT + MANTAP, minum kopi ni Ibu + isteri + keja ofis + keja rumah + bisneswomen = WANITA MODEN 😎 Haa, mana nak dapat kederat tenaga tu sayangggg ? Daien amalkan Coffee Monatox ni ye. Sampai ke malam tenaga non stop. Kulit pun cantik, body pun umpphhh ❤️ Nak cuba sekotak kan ?
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 Hotline 016-967 7880

4 PRODUK PEMBUNUH LEMAK !

Hi lovers ❤️❤️ Daien nak perkenalkan 4 serangkai PEMBUNUH LEMAK ni : Nak kurus tanpa pantang, try Fat Away Nak turun tanpa diet, try Fat Loss Nak bakar lemak pantas, sapu Body Contour Nak slim kat badan, tepek Perfect Slim Fuh, comfirm Cik Lemak taubat nasuha nak datang dah kat uols Nak mana satu ? kita sembang kat PM ye Atau whatsupp Daien www.wasap.my/60169677880

TESTIMONI SET ASAS DMS 360

Depa kata macam kena 'sampuk' 😰 Kalau keluar rumah dan tiba-tiba baru teringat  belum pakai DMS 360, walaupun dah kat pintu pagar sanggup masuk balik rumah dan pakai Hati ini rasa bersalah pula.
Betul ke sampai jadi macam tu ? πŸ˜‚ Patutlah kulit sihat cantik. Konsisten giteww ❤️❤️ WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880

PAKAI SET DMS 360 JERAWAT BOLEH HILANG TAK ?

Soalan : Pakai Set DMS 360 boleh hilang jerawat tak ? Jawapan : Boleh sayang. Bukan setakat hilang, siap rawat bagi kulit muka awak tu bertambah sihat dan cantik Soalan : Ala, yang pakai tu memang dah cantik. Boleh la Jawapan : Eh dik, siapa cakap. Nak tengok testimoni ni. Semua Daien bantu sampai elok tau Soalan : Aah la. Nak la. Camner nak order ni Daien ? Jawapan : Haaa, tengok baru percaya ye. Nak order, awak terus whatsapp Daien tau WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880

GLOWING SPEED CERAHKAN KULIT DENGAN PANTAS !

Khas untuk mereka yang nak cerahkan kulit dengan pantas ! Boleh ke ? serius ? Serius sayang, Glowing Speed ni ada ektraks emas dan arbutin. 2 bahan ni mampu sental sel² kulit mati yang berkampung kat muka uols tu. Tu yang nampak kusam je, sebab banyak sangat lapisan kulit mati Sebab tu dia orang yang pakai Glowing Speed ni kemain konfiden bila selfie. Kulit dah cerah dan sihat giteww WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880

THE BEST VITAMINS TO CLEAR ACNE

@dms360_dermax_superskin -
THE BEST VITAMINS TO CLEAR ACNE ❤️ Semasa saya mengalami fasa jerawat yang teruk satu ketika dulu, pakar kulit menasihatkan untuk mengambil makanan yang mengandungi sumber tersebut : • Vitamin A - Carrot
• Vitamin E - Almonds
• Vitamin C - Broccoli Jadi, apa yang saya boleh buat ialah : ✔ ️Buat stok carrot dan broccoli di rumah untuk masak sayur atau buat jus (kalau rajinnn...) ✔️ Buat homemade jus kurma almond. (yang ni No 1 sedapp dan mudah dibuat πŸ‘πŸΌ) ✔ ️Makan coklat. (jarang-jarang sangat sebab bukan jenis suka makan coklat) Ya Allah.. banyak betul alasan kan πŸ˜† Isunya di sini ialah konsistensi, faktor sibuk, dan masa yang ternyata mencemburui saya untuk mendapatkan kulit bersih tanpa jerawat Nak berjaya, tak boleh banyak alasan Nak dapat kulit sihat pun tak boleh malas Oleh itu, ada satu lagi alternatif lain yang selamat dan dipercayai yang boleh di ambil jika kita sukar untuk memenuhi keperluan di atas Saya amalkannya untuk tempoh beberapa bulan sehi…

DMS ONE EXCLUSIVE

@dms360_dermax_superskin -
Produk apa ni ? Biar betul beli dua je boleh jadi agen ? Haa, produk SUPER JIMAT ni.
Ye sayang, beli dua terus jadi agen Dah tak payah bayar RM1000 nak jadi agen MANA NAK CARI ? Nak tahu lagi ? WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 DMS 360 HQ Hotline 016-967 7880