Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2017

DMS ONE EXCLUSIVE 5in1 SANGAT JIMAT !

Satu set DMS ONE Exclusive  5 in 1 tahan 2 bulan lebih. Tu kata saya, ada yang kata sampai 3 bulan. Wooowww jimatnya. Ya, sungguh menjimatkan. Anti wrinkle. Anti agieng. Beli pula harga promosi. 2 box utk 6 bulan harga super jimat. Super exclusive dalam pek ekonomi pada harga super saver. Jom mulus macam Janna Nick 😍😍

RAHSIA KULIT ORANG KOREA

Jika awak seorang peminat drama Korea mesti perasankan, kulit muka orang Korea sangatlah bersih dan sihat. Tak kira lelaki ke perempuan kulit muka mereka flawless dan glowing habis ! dan jika nak tahu orang Korea ni sangat-sangat menjaga kesihatan dan kecantikan dari dalaman dan juga luaran. Sebab itulahkan nenek-nenek korea ni masih boleh melakukan aktiviti sukan yang lasak. Dahsyat betul mereka ni 😍Orang kita pun sama juga kaaannn...ramai dah sedar akan kepentingan penjagaan kesihatan luaran dan dalaman dari usia remaja lagi. Ramai juga nenek-nenek kita yang masih maintain stamina dan kecantikannya. Awet muda luar dan dalam. Rahsianya ada bersama DMS. Mulakan sekarang seawal usia. Tak ada istilah dah terlambat DMS sedia membantu.

3 CARA UNTUK ELAK JERAGAT

PERHATIAN KEPADA ISTERI-ISTERI YANG ADA JERAGAT3 Cara Elak Jeragat MembiakMenurut kajian, masalah JERAGAT di kalangan wanita Malaysia selalunya disebabkan 3 faktor :1. Kesan daripada penggunaan produk yang mempunyai merkuri tinggi. Habis rosak muka bila stop pakai produk macam ni. Memula je cantik, pastu hancuss !2. Kesan daripada perubahan hormon selepas bersalin. Ramai wanita selepas melahirkan anak bintik JERAGAT mula naik satu muka.3. Kesan daripada sinaran bahaya matahari daripada pukul 11 pagi hingga 4 petang.Ok, saya nak share 3 cara SIMPLE & BERKESAN untuk atasi masalah JERAGAT ini.1. Elakkan penggunaan produk bermerkuri tinggi. Jika terus pakai, JERAGAT akan bertambah teruk sampai satu tahap buat rawatan laser pun tak berkesan.2. Sentiasa sapu SERUM di muka dan amalkan jamu selepas bersalin mengikut disiplin. Peredaran darah tidak teratur selepas bersalin menyebabkan wajah lesu yang memudahkan JERAGAT muncul.3. Elakkan terdedah cahaya matahari daripada pukul 11 pagi hingg…

RAHSIA 4D FOUNDATION DMS 360

"RAHSIA 4D FOUNDATION DMS360"

Foundation 4D Cream DMS 360 bukan hanya boleh dipakai pada waktu siang untuk melindungi wajah anda dari sinar UV yang merbahaya.Malah boleh digunakan pada waktu malam sebagai alternatif untuk memulihkan masalah jeragat & jerawat.Bau wangian air mawar dan mudah dicuci utk bersolat.DMS 360 terbaikk Ready Stok !!!Best price.. 😘Pastikan yg original..