Skip to main content

PROMOSI HARI RAYA !

@dms360_dermax_superskin -
Wahai wanita bergelar ISTERI..walaupun anak dah berderet 5, kulit muka kena jaga. Jangan la bagi  alasan, takde masa, takdan nak belek muka

Daien faham situasi mak-mak nie. Sebenarnya bukan tak nak jaga, tapi tulah. Baruuuu nak pegang cream, anak nak susu. Belum sempat capai serum, ada yang dah melalak bergaduh. Ilanggg mood nak belai muka 😅

Mak-mak yang bizi nie, mesti nak cari sesuatu yang mudah, cepat, selamat dan berkesan kan ?

Nah !!! Set DMS 360 kan ada, tak ambil banyak masa pun nak belek muka tu sebab skincare ni jenis cepat meresap, lps pakai terus rasa muka tegang dan lembut

Cuci muka, tepek serum, tepek krim malam..tak sampai 1-2 minit dah siap !

Best ya amatt !! 💃💃

WhatsApp Daien 016-967 7880

Comments

Popular posts from this blog

FAKE GLOWING SPEED !

Nak jimat nak murah ?? nak save bajet ?? belilah yang fake ! but please jangan menangis kalau muka jadi hodoh dan kulit jadi rosak ya sayang sayang.Nak original set, contact Daien okey. Daien jual yang original sahaja. Agen sah berdaftar. Pakar perunding kecantikan anda. Trust me, to much too handle ? leave it to the expert.Whatsupp www.wasap.my/60169677880

CURVY BUST CREAM - MANTAP !

@dms360_dermax_superskin -
Lagi PRODUK TERBARU dr DMS 360.. πŸ’‹CURVY BUST CREAMπŸ’‹ Curvy Bust Cream 50ml RM150.. Now OFFER RM120 (limited) tahan 2 bulan.. Urut selepas mandi pagi & mandi ptg..pastikan cuci payudara bersih2 supaya krim mudah meresap...fehhh merecikkk !!! ➡Pre Order "Pastikan hanya yg ORIGINAL" πŸ“± Whatsapp ⤵⤵
πŸ“± Whatsapp⤵⤵ WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 πŸ“¦ Postage seluruh Malaysia DMS 360 AGENT SAH πŸ’― Trusted Seller
πŸ’° Agen & Dropship diperlukan
πŸ’― Original DMS 360

SEKS POWER - DAMO MAXXX

@dms360_dermax_superskin -
πŸ’žDAMO MAXXXπŸ’ž Produk untuk kaum LelakiπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ ❣Perisa Apple
❣Membantu mengurangkan lemak
❣Menambahkan tenaga dan stamina
❣Mengalakkan penambahan otot tanpa lemak
❣Meningkatkan tahap testosteron(hormon)
❣Meningkatkan perhubungan seksual
❣Bahan semulajadi
❣Selamat dan berkesan Produk terbaik membantu kesihatan kaum lelakiSuami puas hati..isteri senyum sentiasa..
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍Wasapp Aien www.wasap.my/60169677880Hotline +6016-967 7880