Skip to main content

FOUNDATION DMS 360 DI JAMIN BERBALOI !

@dms360_dermax_superskin -
Wanita dengan Foundation mana boleh pisah beb

Daien jamin, sekali korang try Foundation DMS 360 ni..next time terus akan order bagi lengkap satu set

Dia punya feeling bila pakai, fuh..jalan tengah panas tersangat konfiden. Takde capuk, peluh pun takde hal

Caner ? nak beli ? sembang tepi ye

Atau whatsupp Daien www.wasap.my/60169677880

DMS 360 Hotline 016-967 7880

Comments

Popular posts from this blog

APA ITU DMS 360 DERMAX SUPERSKIN ?

Assalamualaikum Ollsss....
Tak kenal maka tak cintes..hakak share sikit info yea..agar pengguna tak ragu-ragu & was-was dengan DMS360..
Makna DMS360 - DMS360 Dermax Superskin
- Syarikat ditubuhkan lebih 7 tahun yang lalu.
- Perniagaan secara Online & Offline.
- Syarikat mempunyai 2 jenis sistem perniagaan iaitu ST & SMW.
- Pengasas seorang lelaki.
- 100% Bumiputra.
- Mempunyai kilang bertaraf GMP.
- Mendapat kelulusan KKM & ditanggung HALAL.
- Kini DMS360 telah mengeluarkan 16 jenis produk untuk penjagaan kulit wajah, pelangsingan & kesihatan.
- Mempunyai Stokis & Agent diseluruh negeri termasuk negara-negara jiran.
- Mempunyai staff yang berkaliber & berkemahiran.
- Berdaftar dengan SSM.
- Diiktiraf oleh 7 buah Negara Asean.
- Mendapat pelbagai hadiah, pengiktirafan & penghargaan antaranya Master Class Award in Skincare & Health in Asia 2014. 

- Perbincangan dan kajian dari masa ke semasa sentiasa diadakan agar produk yang dikeluarkan berkualiti, terkawal & te…

FAKE GLOWING SPEED !

Nak jimat nak murah ?? nak save bajet ?? belilah yang fake ! but please jangan menangis kalau muka jadi hodoh dan kulit jadi rosak ya sayang sayang.Nak original set, contact Daien okey. Daien jual yang original sahaja. Agen sah berdaftar. Pakar perunding kecantikan anda. Trust me, to much too handle ? leave it to the expert.Whatsupp www.wasap.my/60169677880

SEKS POWER - DAMO MAXXX

@dms360_dermax_superskin -
πŸ’žDAMO MAXXXπŸ’ž Produk untuk kaum LelakiπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ ❣Perisa Apple
❣Membantu mengurangkan lemak
❣Menambahkan tenaga dan stamina
❣Mengalakkan penambahan otot tanpa lemak
❣Meningkatkan tahap testosteron(hormon)
❣Meningkatkan perhubungan seksual
❣Bahan semulajadi
❣Selamat dan berkesan Produk terbaik membantu kesihatan kaum lelakiSuami puas hati..isteri senyum sentiasa..
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍Wasapp Aien www.wasap.my/60169677880Hotline +6016-967 7880