Skip to main content

VITAMIN C BOOSTER - DENGAR NASIHAT SAYA !

@dms360_dermax_superskin -
Dengar nasihat saya ni
・・・.
Salam koranggg..Daien nak tanya ni, uols pernah tersalah pakai kosmetik beracun sampai rosak kulit muka dan naik jerawat melata-lata ? 😰

Yang lagi sedih dia tinggal parut-parut hitam pulak tuh. Liang pori pun nampak ternganga je 😭

Ok don't worry, ni nak suggest 1 solution yang sedang hangat di pasaran sekarang nih iaitu VITAMIN C BOOSTER by DMS 360 !

Serum ni diperkuatkan dengan Vitamin C + Asid Hyaluronic tau uols ! haaa..bayangkan umpama manfaat buah oren yang di tepek-tepek terus ke kulit muka kita. Tak payah suntik² bagai 💉

Yang ni ha lagi senang nak pakai. Cepat jer meresap plak tu, tak melekit, tak berminyak dan makeup uols akan nampak smooth jer sebab serum ni boleh bantu kecikkan liang pori kita sekali. Saya dah pakai memang puas hati. Makeup tahan lama 😍

Ok, apa lagi kelebihan Vitamin C Booster by DMS 360 :

❌NO pewarna tiruan
❌NO alkohol
❌NO campuran pewangi

Jom cantik berjemaah !

WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880

DMS 360 Hotline 016-967 7880

Comments

Popular posts from this blog

APA ITU DMS 360 DERMAX SUPERSKIN ?

Assalamualaikum Ollsss....
Tak kenal maka tak cintes..hakak share sikit info yea..agar pengguna tak ragu-ragu & was-was dengan DMS360..
Makna DMS360 - DMS360 Dermax Superskin
- Syarikat ditubuhkan lebih 7 tahun yang lalu.
- Perniagaan secara Online & Offline.
- Syarikat mempunyai 2 jenis sistem perniagaan iaitu ST & SMW.
- Pengasas seorang lelaki.
- 100% Bumiputra.
- Mempunyai kilang bertaraf GMP.
- Mendapat kelulusan KKM & ditanggung HALAL.
- Kini DMS360 telah mengeluarkan 16 jenis produk untuk penjagaan kulit wajah, pelangsingan & kesihatan.
- Mempunyai Stokis & Agent diseluruh negeri termasuk negara-negara jiran.
- Mempunyai staff yang berkaliber & berkemahiran.
- Berdaftar dengan SSM.
- Diiktiraf oleh 7 buah Negara Asean.
- Mendapat pelbagai hadiah, pengiktirafan & penghargaan antaranya Master Class Award in Skincare & Health in Asia 2014. 

- Perbincangan dan kajian dari masa ke semasa sentiasa diadakan agar produk yang dikeluarkan berkualiti, terkawal & te…

FAKE GLOWING SPEED !

Nak jimat nak murah ?? nak save bajet ?? belilah yang fake ! but please jangan menangis kalau muka jadi hodoh dan kulit jadi rosak ya sayang sayang.Nak original set, contact Daien okey. Daien jual yang original sahaja. Agen sah berdaftar. Pakar perunding kecantikan anda. Trust me, to much too handle ? leave it to the expert.Whatsupp www.wasap.my/60169677880

SEKS POWER - DAMO MAXXX

@dms360_dermax_superskin -
πŸ’žDAMO MAXXXπŸ’ž Produk untuk kaum LelakiπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ ❣Perisa Apple
❣Membantu mengurangkan lemak
❣Menambahkan tenaga dan stamina
❣Mengalakkan penambahan otot tanpa lemak
❣Meningkatkan tahap testosteron(hormon)
❣Meningkatkan perhubungan seksual
❣Bahan semulajadi
❣Selamat dan berkesan Produk terbaik membantu kesihatan kaum lelakiSuami puas hati..isteri senyum sentiasa..
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍Wasapp Aien www.wasap.my/60169677880Hotline +6016-967 7880