Friday, 4 August 2017

VITAMIN C BOOSTER - DENGAR NASIHAT SAYA !

@dms360_dermax_superskin -
Dengar nasihat saya ni
・・・.
Salam koranggg..Daien nak tanya ni, uols pernah tersalah pakai kosmetik beracun sampai rosak kulit muka dan naik jerawat melata-lata ? 😰

Yang lagi sedih dia tinggal parut-parut hitam pulak tuh. Liang pori pun nampak ternganga je 😭

Ok don't worry, ni nak suggest 1 solution yang sedang hangat di pasaran sekarang nih iaitu VITAMIN C BOOSTER by DMS 360 !

Serum ni diperkuatkan dengan Vitamin C + Asid Hyaluronic tau uols ! haaa..bayangkan umpama manfaat buah oren yang di tepek-tepek terus ke kulit muka kita. Tak payah suntik² bagai 💉

Yang ni ha lagi senang nak pakai. Cepat jer meresap plak tu, tak melekit, tak berminyak dan makeup uols akan nampak smooth jer sebab serum ni boleh bantu kecikkan liang pori kita sekali. Saya dah pakai memang puas hati. Makeup tahan lama 😍

Ok, apa lagi kelebihan Vitamin C Booster by DMS 360 :

❌NO pewarna tiruan
❌NO alkohol
❌NO campuran pewangi

Jom cantik berjemaah !

WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880

DMS 360 Hotline 016-967 7880

No comments:

Post a Comment

Hi..Ain akan menjawab mesej ini secepat mungkin atau boleh wasap terus Ain 016-967 7880. Terima kasih..