Skip to main content

VITAMIN C BOOSTER - DENGAR NASIHAT SAYA !

@dms360_dermax_superskin -
Dengar nasihat saya ni
・・・.
Salam koranggg..Daien nak tanya ni, uols pernah tersalah pakai kosmetik beracun sampai rosak kulit muka dan naik jerawat melata-lata ? 😰

Yang lagi sedih dia tinggal parut-parut hitam pulak tuh. Liang pori pun nampak ternganga je 😭

Ok don't worry, ni nak suggest 1 solution yang sedang hangat di pasaran sekarang nih iaitu VITAMIN C BOOSTER by DMS 360 !

Serum ni diperkuatkan dengan Vitamin C + Asid Hyaluronic tau uols ! haaa..bayangkan umpama manfaat buah oren yang di tepek-tepek terus ke kulit muka kita. Tak payah suntik² bagai 💉

Yang ni ha lagi senang nak pakai. Cepat jer meresap plak tu, tak melekit, tak berminyak dan makeup uols akan nampak smooth jer sebab serum ni boleh bantu kecikkan liang pori kita sekali. Saya dah pakai memang puas hati. Makeup tahan lama 😍

Ok, apa lagi kelebihan Vitamin C Booster by DMS 360 :

❌NO pewarna tiruan
❌NO alkohol
❌NO campuran pewangi

Jom cantik berjemaah !

WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880

DMS 360 Hotline 016-967 7880

Comments

Popular posts from this blog

FAKE GLOWING SPEED !

Nak jimat nak murah ?? nak save bajet ?? belilah yang fake ! but please jangan menangis kalau muka jadi hodoh dan kulit jadi rosak ya sayang sayang.Nak original set, contact Daien okey. Daien jual yang original sahaja. Agen sah berdaftar. Pakar perunding kecantikan anda. Trust me, to much too handle ? leave it to the expert.Whatsupp www.wasap.my/60169677880

PINK LADY COFFEE

@dms360_dermax_superskin -
πŸ†•PINK LADY COFFEE πŸ†•
πŸ’‹πŸ’„πŸ’‹πŸ’„πŸ’‹πŸ’„πŸ’‹πŸ’„Khasiat & Keistimewaan: -
🍑πŸ₯🍑πŸ₯🍑πŸ₯🍑πŸ₯🍑πŸ₯πŸ΅πŸ“ Montok
☕πŸ“ Gebu
πŸ΅πŸ“ Munggil
☕πŸ“ Ketat
πŸ΅πŸ“ Mantap ☕πŸ“ Berseri
πŸ΅πŸ“ Awet muda 7 hari KESAN MENAKJUBKAN !!! πŸ€“πŸ€“πŸ€“πŸ€“Ramuan & Kandungan: -
πŸ’‹πŸ’„πŸ’‹πŸ’„πŸ’‹πŸ’„πŸ’‹πŸ’„πŸ’‹πŸ“šπŸ’―Krimer bukan tenusu
πŸ“šπŸ’―Kopi Arabica
πŸ“šπŸ’―Fruktosa
πŸ“šπŸ’―Acai Beri
πŸ“šπŸ’―Ekstrak biji anggur
πŸ“šπŸ’―Kolagen
πŸ“šπŸ’―Manjakani
πŸ“šπŸ’―Lobata
πŸ“šπŸ’―Kacip Fatimah Whatsapp Daien 016-967 7880

CURVY BUST CREAM - MANTAP !

@dms360_dermax_superskin -
Lagi PRODUK TERBARU dr DMS 360.. πŸ’‹CURVY BUST CREAMπŸ’‹ Curvy Bust Cream 50ml RM150.. Now OFFER RM120 (limited) tahan 2 bulan.. Urut selepas mandi pagi & mandi ptg..pastikan cuci payudara bersih2 supaya krim mudah meresap...fehhh merecikkk !!! ➡Pre Order "Pastikan hanya yg ORIGINAL" πŸ“± Whatsapp ⤵⤵
πŸ“± Whatsapp⤵⤵ WhatsApp Daien www.wasap.my/60169677880 πŸ“¦ Postage seluruh Malaysia DMS 360 AGENT SAH πŸ’― Trusted Seller
πŸ’° Agen & Dropship diperlukan
πŸ’― Original DMS 360